De prin lume adunate

#ateneul roman #concert #muzica clasica

Serate Muzicale la Ateneul Roman

Sapte muzicieni romani, dascali ai noii generatii de instrumentisti, isi vor arata maiestria in seara de 11 august, de la ora  19.00, pe scena Ateneului Roman. Evenimentul are loc in cadrul concertelor de peste vara, adunate generic sub numele "Serate Muzicale in Bucuresti".

Concertul, intitulat "Capodopere ale muzicii de camera", reuneste muzicieni din tara si diaspora. Printre acestia se numara Maruxa Llorente ( pian ), Steluta Radu (pian), Bogdan Zvoristeanu  (vioara), Cristian Ifrim ( viola ), Marius Nichiteanu (viola), Marin Cazacu ( violoncel ), Sandel Smarandescu (contrabas).

Acestia vor interpreta Cvartetul cu pian op. 47 de Schumann si Cvintetul cu pian "Pastravul" de F Schubert. Cele 21 de concerte de muzica clasica adunate sub numele Serate Muzicale la Ateneul Roman au inceput pe 14 iulie si se desfasoara in fiecare a treia zi a saptamanii.

Manifestarea, o oferta facuta iubitorilor de muzica clasica , dar si celor care vor sa-si intregeasca zestrea de cunostinte, se va incheia pe 30 noiembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea