De prin lume adunate

# intalnire romantica #ciocolata #sfantul valentin #cina romantica #sampanie #valentine's day

Seara romantica speciala de Valentine's Day

De Valentine's day petrece o seara speciala alaturi de persoana iubita. Pentru a-ti celebra iubirea, poti merge la o degustare de cava si ciocolata, te poti rasfata in apartamentele princiare de la Palatul Suter sau poti incerca preparate delicioase din bucataria indiana.


 

Degustare de cava si ciocolata de ziua indragostitilor
 

Vineri, 11 februarie, poti incepe sarbatoarea de Valentine's Day mai devreme, cu o degustarede cava (vin spumant iberic) si ciocolata. Degustarea are loc la barul 1000 Chipuri, de pe strada 11 Iunire, la numrul 17.

In avanpremiera la Ziua Indragostitilor, vei avea ocazia sa iti resfeti persoana iubita cu o intalnire speciala. La aceasta degustare poti veni si singur si poti achizitiona si un cadou special pentru persoana draga.

La acest eveniment vei avea ocazia sa degusti un spumant rafinat, produs in una din cele mai vechi pivnite din inima Cataluniei, din Spania. Obtinut prin metoda traditionala la sticla si maturat timp de 15 luni, acest sortiment de cava provine din cupaje de vinuri atent selectionate, care confera o prospetime si arome unice.

Vei avea astfel ocazia sa degusti din selectii precum Freixenet Cordon Negro-brut, Freixenet Carta Nevada-semi seco, Freixenet Rosado-seco si Freixenet Brut Barocco-brut. Specialistul Alin Lazarescu va povesti despre ce inseamna vin spumant, dar si despre o istorie a luxului si rasfatului.

Pretul de intrare la degustare este de 25 lei. Inscrierea se poate face la numarul de telefon 0721.889.388.
 

Sarbatoreste Valentine's Day in cel mai romantic hotel din Bucuresti
 

Carol Parc Hotel te ajuta sa ii arati jumatatii tale cat de mult inseamna pentru tine. Aici vei avea parte de o zi speciala, pentru tine si jumatatea ta. Cei de la Carol Parc Hotel te imbie cu o cina romantica speciala, cu un meniu care iti va rasfata toate simturile.

La Palatul Suter vei putea alege camere princiara cu vedere asupra intregului oras. Vei fi intampinat cu sampanie, flori, fructe si ciocolata, iar cina romantica poate fi servita atat in camera, cat si in restaurant. Micul dejun va fi servit in pat, cadourile vor armoniza dorintele iar muzica live va umple atmosfera.

Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 021.336.33.77.
 

Valentine's Day la restaurantul Taj
 

In orice colt de lume ne-am afla, chiar si in limba hindi, limba vechilor maharajahi, a fachirilor si a povestilor de dragoste, cuvintele "Te iubesc" au aceeasi semnificatie.

Restaurantul Taj va sarbatori alaturi de cei care isi declara iubirea in ziua de Sfantul Valentin, printr-o petrecere de 3 zile, intr-un decor spectaculos. Meniu este atent selectat, iar sampania este din partea casei. De asemenea in zilele de 12- 14 februarie te vei delecta si cu un program artistic de muzica live sustinut de  trupa Mandalay.

Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0748.133.300.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea