De prin lume adunate

#bucuresti #gradina de vara #herastrau

Se deschide Gradina de Vara in Herastrau

Peste doua zile, la Bulivard incepe cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului. Expozitia Gradina de Vara , aflata la a VIII-a editie, reinvie in Herastrau, la Intrarea Charles De Gaulle. In fiecare zi intre 14 si 17 ale lunii Florar, de la pranz (12.00) la ceasurile serii (20.00), cu intrarea libera.

, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, , si servicii profesionale de decorare a gradinii. Multe din exponate sunt unicat si au .

Sambata, 16 mai, la pranz, invitatii speciali ai evenimentului, Bucharest Wind Orchestra, vor desavarsi atmosfera cu romantele si cantonetele care i-au facut celebri pe , Ileana Sararoiu sau Dorel Livianu. Pentru iubitorii de lectura, Jurnalul National va pune la dispozitie carti alese, delicii pentru cuget si suflet, obligatorii in biblioteca oricarui de simtiri inalte. In weekend, numai pentru copii, sunt pregatite sesiuni de tatuaje cu sclipici, baloane de toate formele si culorile si poze la minut cu mascote vesele.

Promenada in acorduri de vals, florile si piticii de gradina colorati, sunt cateva dintre atractiile acestei expozitii. Tot la acest eveniment poti sta la taifas cu producatori neaosi din toate colturile Romaniei despre cum se construiesc cu migala cele mai bune porti maramuresene, intre o cafeluta sau o bere la terasa si mititei la gratar, ca odinioara.

Anual, peste 5000 de musterii amorezati de frumos, lume buna , bastoane elegante, palarii largi si specialistii din domeniu viziteaza expozitia, devenita traditie pentru bucuresteni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea