De prin lume adunate

#targuri de craciun #craciun #targuri in bucuresti

Se deschid primele targuri de Craciun in Bucuresti

Febra cumparaturilor si cadourilor de Craciun incepe inca din primele zile ale lunii decembrie. In Bucuresti se deschid in acest weekend numeroase targuri de unde poti cumpara cadouri frumoase celor dragi.



Targul produselor traditionale de Craciun in Parcul National

In perioada 2 - 24 decembrie, in Parcul National din Sectorul 2 are loc Targul produselor traditionale de Craciun. Producatori din toate zonele tarii vor prezenta bunatati de sezon, realizate ecologic, dupa retete stravechi, transmise din generatie in generatie. De la produse din carne, branzeturi, produse apicole, dulciuri, conserve, dulceturi pana la cele realizate la fata locului, la targ vei gasi numeroase bunatati.

Ineditul acestui eveniment va fi coacerea la cuptoare pe vatra a cozonacilor de sarbatori. Cei interesati pot participa la realizarea produselor si se vor bucura astfel pe viu de aburii si parfumul cozonacului fierbinte. De asemenea, produsele specifice Ignatului vor fi prezentate spre degustare si vanzare.

Vizitatorii targului vor putea achizitiona cadouri pentru cei dragi din gama diversa prezentata la standuri, de la produse handmade la confectii si jucarii. Copiii se vor bucura de prezenta lui Mos Craciun, care va oferi daruri tuturor copiilor prezenti, in preajma Ajunului. Targul este deschis intre orele 10.00 - 18.00.

Arome de Craciun la Bucuresti Mall

In perioada 1 - 31 decembrie, Bucuresti Mall organizeaza Targul de cadouri Arome de Craciun. Luminite, colinde, mirosuri imbietoare, turta dulce, Mos Craciun, toate acestea vestesc ca se apropie Craciunul.

Evenimentul propune vizitatorilor din Bucuresti Mall o luna de distractie specifica Sarbatorilor de Iarna, prin prezenta a numerosi expozanti cu produse dedicate sarbatorilor de Craciun. Astfel, la targ vei gasi produse handmade, artizanat, dulciuri, turta dulce, halvita, ciocolata de casa , covrigi.

In fiecare seara esti asteptat cu colindatori la usa. Copiii vor fi incantati de coltul de povesti in care un personaj drag lor le va citi cate o poveste specifica Craciunului.

Grupuri de mici colindatori te vor incanta cu colinde alese special pentru tine. O alta surpriza a targului este prezenta lui Mos Craciun care va veni in fiecare zi pentru a-i incanta pe cei mici.

Targul Cadourilor de Craciun la Sala Dalles

Daca esti in cautarea unor cadouri cat mai originale pe care apropiatii sa le primeasca de la Mos Craciun, atunci trebuie sa treci pragul Targului Cadourilor de Craciun de la Galeria Dalles. Aici vei gasi cadouri pentru toate gusturile si pentru toate varstele.

Ornamente si podoabe de Craciun, decoratiuni si accesorii pentru masa de Craciun , casa si gradina dar si textile sau accente chic pentru sezonul de iarna sunt doar cateva dintre categoriile de produse care va asteapta anul acesta la targ. La targ vei gasi modele de bijuterii precolumbiene sau piese vechi de colectie din Pakistan, Afganistan, India si Egipt.

Editia din acest an a targului ofera celor interesati de sanatatea pielii si a tenului lor o gama larga de cosmetice bio din Germania, Anglia, Franta si chiar din Orientul indepartat. Pentru cei mici, Mos Craciun vine cu sacul plin de dulciuri, turta dulce, cozonaci aburind si prajituri de sezon.

La Targul de Craciun vor fi expuse ceaiuri si accesorii pentru servirea acestuia din tari cu istorie si traditie bogata precum Anglia si Japonia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea