De prin lume adunate

#scoli de vara # scoala copii #ateliere pentru copii

Scoli de vara pentru copii

Scoala de vara ii ofera posibilitatea copilului tau sa dobandeasca cunostinte noi sau sa si le intareasca pe cele deja acumulate in timpul anului. Programele acestor institutii combina armonios educatia cu distractia, astfel ca cei mici nu vor avea timp sa se plictiseasca. Iata ce optiuni ai la dispozitie anul acesta pentru scoala de vara a copilului tau.

Scoala de vara organizata de Fundatia "Calea Victoriei"

Pe strada Popa Soare, la numarul 40, intr-o frumoasa casa din perioada Belle Epoque, cu sali spatioase si o curte primitoare este sediul Fundatiei "Calea Victoriei". Aici, pe cei mici ii asteapta o serie de 7 ateliere, structurate pe grupe de varsta, care ii vor introduce in lumea magica a actoriei, a dansului, a desenului, a bunelor maniere sau a jucariilor. Atelierele se deruleaza seara, dupa ora 18.30, iar fiecare dureaza o ora si jumatate.

Scoala de vara organizata de Fundatia Chance for Life

"Omiduta vesela" se numeste scoala de vara, organizata in doua etape (1-12 iulie si 15-26 iulie), de catre Fundatia Chance for Life. Programul se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 6 ani si implica doua saptamani de jocuri si activitati de educatie non-formala, povesti si activitati de lucru manual. Scoala se desfasoara la Britanica Learning Centre, Bd. Ferdinand nr. 126A, sector 2, iar taxa de participare este de 500 de lei.

Scoala de vara organizata de centrul educational "FLUENTIS"

Scoala de vara "Fluentis" se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 12 ani si este structurata pe patru module: activitati psiho-motrice, ateliere de dezvoltare a inteligentei emotionale si sociale, ateliere de creativitate manuala, cursuri pentru dezvoltarea competentelor academice. Atelierele se desfasoara intre 09.00 si 14.00, in zona Aviatorilor. Costul activitatilor pentru o zi porneste de la 60 lei.

Scoala de vara organizata de Fundatia Nadia Comaneci

Scoala de vara MiniMe se adreseaza copiilor in varsta de 4 si 12 ani si se desfasoara in fiecare zi de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 13.00, la sediul din Calea Grivitei nr. 150, sector 1. Atelierele cuprind mai multe tipuri de cursuri, de la cele de dictie, pana la cele de improvizatie. O saptamna costa 225 de lei, doua saptamani 425 lei, iar trei saptamani 625 de lei.

Sursa foto: olx.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea