De prin lume adunate

#cayare #Hotel IAKI #oferte cazare #martie #mamaia

Sarbatoreste luna femeilor la Hotel Iaki din Mamaia

Dupa luna indragostitilor, doamnele si domnisoarele sunt rasfatatele primei luni a primaverii. In acest sens, IAKI a creat un pachet special pentru ele, valabil pe tot parcursul lunii martie.

Pachetul Celebrating Women include: 2 nopti de cazare in camera cu vedere la mare, mic dejun inclus, early check-in si late check-out, cina festiva cu program artistic LIVE in data de 8 Martie, acces si terapii IAKI Spa (tratament Yon-Ka Escale Beaute, reflexoterapie, masaj scalp, masaj spate), 20% reducere la tratamentele si terapiile IAKI Spa care nu sunt incluse in pachet, precum si 20% reducere pentru meniul restaurantului a la carte din cadrul hotelului.

Tariful pachetului este de 929 de lei pentru doua persoane.

Pentru rezervarile efectuate si platite integral pana la data de 5 ianuarie 2016 se ofera o reducere de 25%.

In sectiunea "Oferte speciale" a site-ului www.iaki.ro, puteti vizualiza pachetele tentante pe care Complexul IAKI le-a pregatit in aceasta perioada.

Ofertele sunt concepute din dorinta de a oferi potentialilor oaspeti posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, intr-o ambianta de 4 stele internationale, la tarife avantajoase.

Contact:
Hotel IAKI, Mamaia
marketing@iaki.ro
0241 831025
www.iaki.ro
www.iakispa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea