De prin lume adunate

#avion #sarbatoare #timp liber #paintball #1 decembrie #petrecere #zi nationala

Sarbatoreste inedit de 1 decembrie!

Pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, renunta la traditionalele petreceri cu fasole si ciolan si petrece-ti timpul liber intr-un mod inedit. Afla mai jos ce iti propunem pentru sarbatoarea din acest an!

Zbor de agrement cu avionul. Persoanele cu spirit de aventura pot sarbatori Ziua Nationala a Romaniei intr-un mod cel putin interesant, optand pentru un zbor de agrement cu avionul ultrausor. Inainte de a urca in avion, instructorul iti va explica cum functioneaza acesta, iar in timpul zborului te va lasa sa pilotezi cateva minute. Pretul unui voucher de zbor de agrement de 15 minute este de 129 de lei si poate fi achitizionat de pe site-ul military-shop.ro.

Paintball pentru 4 persoane. Paintball-ul reprezinta o alta modalitate inedita de a-ti petrece timpul liber alaturi de prieteni de Ziua Nationala a Romaniei. Pe site-ul smartexperience.ro, un voucher pentru paintball costa 125 de lei si contine 100 bile pentru fiecare jucator, echipament de protectie si echipamentul de joc.

Zbor cu parapanta. Zborul cu parapanta este unul dintre cele mai spectaculoase sporturi extreme si o modalitate perfecta de a sarbatori evenimentele importante, precum Ziua Nationala a Romaniei. Pe site-ul smartexperience.ro, pretul unui zbor cu parapanta este de 260 de lei.

Sursa foto: Smartexperience.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea