De prin lume adunate

#spectacol #concert #teatrul masca #teatru #valentine's day # sfantul valetnin

Sarbatoarea dragostei la Teatrul Masca

Duminica, 13 februarie, Teatrul Masca sarbatoreste Valentine´s Day cu teatru, muzica si ceremonialul lacatelor de dragoste. Incepand cu ora 15.00 la Sala Jacques Lecoq se va juca spectacolul “Indragostitii”, iar de la ora 19.00 la sala mare “Gigi Amoroso”.

Indragostitii sunt asteptati incepand cu ora 15.00 sa prinda in gardul Teatrului Masca lacatele de dragoste. Traditia legarii lacatelor semnifica iubirea statornica si este prezenta in multe locuri din intreaga lume : Ponts des Artes din Paris, Ponte Vecchio din Florenta, Ponte Milvio din Roma sau copacul de pe Podul Luskov din Moscova.

In Bucuresti, proiectul “Lacate de dragoste” a fost lansat in 2006 de de catre Teatrul Masca.

“Va asteptam duminica sa prindeti de gardul Teatrului Masca lacatele ca dovada a dragostei voastre. Chiar daca peste ani si ani le veti regasi ruginite de vreme, legatura din sufletele voastre va rezista dincolo de timp. Lacatele vor ramane un simbol al iubirii vesnice, un martor al povestilor incredibile de iubire traite de fiecare dintre voi”
, declara Mihai Malaimare , directorul Teatrului Masca.  

Mircea Vintila va concerta in amfiteatru incepand cu ora 17.30. 

La ambele spectacole, pentru un bilet cumparat se ofera doua locuri in sala. Intrarea in amfiteatru este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea