De prin lume adunate

"Saptamana Austriaca" in premiera la Sibiu

In perioada 4-13 iulie 2008, in Pavilionul 2007 din Piata Unirii , Sibiu, se desfasoara in premiera "Saptamana Austriaca". Evenimentul este organizat de ambasada austriei la Bucuresti alaturi de Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

In cele zece zile de eveniment spectatorii vor avea ocazia sa asculte unele dintre cele mai bune formatii contemporane din Austria precum Trio Exklusiv, Fatima Spar und die Freedom Fries, Albin Janoska, Team Legat si Kollegium Kalksburg. "Saptamana Austriaca" se desfasoara sub conceptul "Viziteaza Austria la tine acasa!" si constituie o premiera la Sibiu.

Vizitatorii vor avea ocazia sa savureze preparate culinare traditionale austriece, printre care si snitele vieneze uriase. Locuitorii Sibiului si toti cei ce il vor vizita in perioada evenimentului vor gusta in cadrul cafenelei tematice amenajate in Pavilionul 2007 si specialitatile servite in cafenelele vieneze.

Prin "Saptamana Austriaca" organizatorii doresc sa creeze un spatiu cu specific austriac, sa prezinte Austria in lumina secolului al XXI-lea, cultura contemporana apreciata (oferindu-le sibienilor si turistilor posibilitatea de a se bucura de clipe de neuitat in compania formatiilor invitate sa concerteze in Piata Unirii .

Muzica, preparate culinare traditionale, cafea specifica - toate vor putea fi regasite in cadrul evenimentului de anvergura "Saptamana Austriaca" in perioada 4-13 iulie 2008 la Sibiu, in Piata Unirii. Programul cultural pregatit va fi completat de o expozitie in care sunt prezentate produse si servicii apartinand unor companii austriece active in tara noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea