De prin lume adunate

#unde iesim #restaurant #pizzerie #mancare #bucuresti #timp liber

Sabatini Pizza - Chelnerii de treaba nu sunt un mit, chiar exista

Daca esti in zona cartierului Tei, mai precis pe Teiul Doamnei nr. 15, nu ocoli Sabatini Pizza, o pizzerie -restaurant vizibila de la strada.
La Sabatini Pizza am ajuns manati de o foame crancena, cum nu mi se intampla prea des. De obicei sunt reticent atunci cand e vorba de un bar/restaurant/pizzerie de cartier si incerc sa le evit din cauza faunei locale, care de multe ori se intampla sa te deranjeze cand ti-e lumea mai draga.
Atentie la postament!
Foamea nu statea la discutii cu noi, asa ca ne-am asezat la una dintre cel 3-4 masute scoase afara in fata localului. Cum nu exista un spatiu care sa delimiteze cumva aceasta miniterasa si parca nu dadea bine nici sa pui mesele direct pe ciment, patronii s-au gandit sa plaseze masutele pe un postament de lemn inalt de cativa centimetri. Suprafata postamentului e cam mica, asa ca te sfatuiesc sa ai grija atunci cand manipulezi scaunele caci altfel te trezesti ca faci cunostinta cu cimentul.
Nu am intrat inauntru, insa uitandu-ma pe geam am observat o incapere spatioasa fara decoruri tipatoare, care poate gazdui in jur de 40 de oameni.
La nici 2 minute dupa ce ne-am asezat la masa, a aparut un chelner tanar, prezentabil, tuns, frezat, asa cum ii sta bine unui angajat model.
Pizza pentru toate gusturile
Meniul nu l-am rasfoit prea atent, fiind chitit pe pizza. Si chiar ai de unde alege: peste 15 sortimente de pizza iti fac cu ochiul, la preturi cuprinse intre 12,5 si 18,5 lei.
Felurile de pizza sunt atent alese asfel incat sa-i impace atat pe carnivori (mexicana, prosciutto , speciala, sabatini, taraneasca etc, cat si pe vegetarieni ( pizza vegetariana – 14 lei, pizza post – 13,5 lei)
Am optat pentru o pizza taraneasca (17,5 lei) in vreme ce amicii mei s-au hotarat sa incerce pizza diavola (14,5 lei) si speciala (16,5 lei). La capitolul bauturi s-a optat pentru bere (4,5 lei) si apa plata (sticla de 0,75 l -7,5 lei).
Comanda a fost luata rapid si onorata la fel. In 15 minute pizza si bauturile erau in fata noastra.
Pizzele au trecut testele cu nota mare. Pizza taraneasca era atat de buna, incat nici nu se simtea ceapa, prezenta de altfel in cantitati generoase. A fost pentru prima oara cand nu am inlaturat infama leguma din mancare.
Nu am rezistat tentatiei de a gusta si din pizzele comesenilor. Diavola este asa cum trebuie, adica picanta de o simti pana in creier. Cat despre speciala, baconul care orneaza fara zgarcenie pizza ii da o savoare aparte.
Zambitor si prezent exact atunci cand e nevoie de el, chelnerul a debarasat cat ai zice pizza masa de tacamurile si farfuriile inutile. La fel de prompt a schimbat si scrumiera ori de cate ori era nevoie.
Cei de la Sabatini Pizza ofera si servicii de livrare la domiciliu , asa ca daca esti mai comod poti comanda pizza prin telefon (021-242.87.25, 0764.184.060 , 0731.876.441, 0770.227.880) sau pe mail (contact@sabatinipizza.ro). Meniul il poti consulta si pe Internet accesand site-ul www.sabatinipizza.ro
Adresa Sabatini Pizza: Str. Teiul Doamnei, nr. 15, sector, 2, Bucuresti.
Program: Luni-Sambata (10.00-22.30), Duminica (14.00-22.30)
Puncte tari:
-pizza
-preturile
Puncte slabe:
-amplasarea
-postamentul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea