De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival # route 68 summerfest

Route 68 Summerfest la Hunedoara

Vara aceasta muzica buna se traieste live, la poalele Apusenilor. In perioada 26 - 28 iulie, judetul Hunedoara gazduieste cel mai mare festival de muzica open-air din vestul Romaniei: Route68 Summerfest.

Zdob si Zdub, Omul cu sobolani, Luna Amara, suie Paparude, Parazitii, Grimus, The MOOod, Persona, Altar, Negura Bunget, tapinarii, ROA sau Subscribe sunt doar cateva dintre formatiile care vor lua cu asalt Gurasada Park, la cea de-a doua editie Route68 Summerfest.

Trei zile si trei nopti de muzica

Timp de 3 zile si 3 nopti, pe cele 3 scene amenajate la locatie, peste 30 de trupe si artisti rasuna in valuri de basi si rifuri de chitari printre corturi si hamace, departe de jungla urbana, cu betoanele ei fierbinti si claxoanele asurzitoare.

Participantilor le sunt rezervate o multime de activitati si experiente inedite, de la sporturi extreme la expozitii de arta si fotografie, targ de accesorii handmade, workshop-uri sau proiectii de film. Cazarea se face la marginea padurii, sub cerul liber, in corturi, pe saltele gonflabile si izoprene sau cu urechea lipita de pamant.

Route68 Camp numara peste 500 de locuri de campare si este dotat cu servicii si dusuri moderne, dar si cu utilitati gratuite, precum toalete si lavoare mobile.

Cum ajungi si cat costa biletele

Accesul la Gurasada Park se poate face fie cu masina personala, fie cu trenul, autobuzul sau pedaland pe bicicleta. Situat in dreptul comunei Gurasada, judetul Hunedoara, la aproximativ 1 km de drumul national E68/DN7, parcul festivalului ofera o atmosfera funky fresh si decoruri underground, pitite discret printre graffiti colorate. Este locul in care te pierzi printre copaci si te regasesti printre prieteni.

Biletele Route68 Summerfest 2012 pot fi achizitionate la pret promotional, exclusiv online pe MyTicket.ro si Biletoo.ro, in reteaua magazinelor Diverta, in librariile Eminescu sau la Magazinul Muzica.

Abonament de 3 zile costa 70 lei. Pretul biletelor pentru ziua 1 este de 25 de lei, pentru ziua 2 si 3 de 30 de lei. Biletele pot fi achizitionate si on-location (Gurasada Park), in zilele evenimentului. Aci pretul unui abonament pentru 3 zile va fi de 80 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea