De prin lume adunate

#concert #chopin #zilele bucurestiului 2010

Rock loves Chopin in Piata Constitutiei

Aniversarea celor 200 de ani de la nasterea pianistului si compozitorului Fryderyk Chopin propune cateva evenimente dinamice, concerte, competitii si festivaluri.

Proiectul Rock Loves Chopin este o combinatie a celor mai celebre lucrari ale compozitorului intr-o interpretare rock, atat rock clasic, cat si contemporan. Dupa concerte sustinute la Chicago, Paris, Berlin , Cairo sau la Expozitia Mondiala din Shanghai, concertul Rock Loves Chopin ajunge si la Bucuresti.

In cadrul acestui concert, muzica celui mai celebru compozitor clasic polonez este interpretata de unii dintre cei maiunoscuti cantareti de rock contemporani din Polonia.

In cadrul concertului vor evolua pianistul polonez Leszek Mozdzer precum si Jacek Krolik la chitara, Ryszard Sygitowicz, Marek Raduli, Fusion Strings Quartet, Anna Serafinska, Michal Jurkiewicz, Lukasz Adamczyk si Wojtek Fedkowicz. Lor li se alatura grupul de dans modern Folies Dance Company, compus din 12 dansatori, sub conducerea coregrafului Marzena Barcik.

Evenimentul are loc pe 18 septembrie, la ora 21.00, in Piata Constitutiei . Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea