De prin lume adunate

#targ #produse traditionale #piata

Roadele Toamnei se gasesc in Piata Drumul Taberei

Targul "Roadele Toamnei" este un eveniment dedicat produselor traditionale, ecologice si confectionate manual. Targul are loc in fiecare saptamana, pe platforma parcarii din fata Pietei Drumul Taberei.

Evenimentul, care are loc la fiecare sfarsit de saptamana, vine cu o oferta bogata de produse traditionale romanesti din toate regiunile tarii, podoabe, decoratiuni si vestimentatie lucrate manual sau traditionale, ceaiuri natural sau mancaruri de casa gatite pe loc.

Bucurestenii vor avea posibilitatea sa deguste si sa cumpere din toate "roadele toamnei". Aici vor gasi legume si fructe, miere si produse apicole diverse, paine traditionala romaneasca si celebrii colaci secuiesti, vinuri de calitate de la Valea Calugareasca si Urlati, covrigii de Brasov, palinca de Maramures, tuica de Bihor sau Arges, branza si produse din carne din zona Branului si Sibiului si multe alte bunatati.

Atmosfera de sarbatoare a toamnei va fi completata si de gratarul unde vor sfarai mititeii si fripturile rumenite pe jar. Bucurestenii mai pot degusta si din gogosile si placintele maramuresene, pregatite intr-o atmosfera specifica nordului tarii.

Iubitorii dulciurilor vor regasi la targ prajiturile de casa pregatite de gospodinele maramuresene, turta dulce si kurtos kalacs din Harghita si cozonacul traditional din Bucovina.

Targul este deschis in fiecare saptamana, vineri si sambata intre orele 7.00 -19.00 si duminica, intre orele 7.00 - 16.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea