De prin lume adunate

#revelion #petrecere #anul nou #restaurant #meniu

Revelion tematic in Bucuresti

Daca ideea unui revelion petrecut in strada nu iti surade, vrei sa eviti aglomeratia din cluburile bucurestene si te-ai saturat de eternele sarmale din restaurantele traditionale romanesti, noi iti propunem o schimbare de registru. Incearca in noaptea dintre ani un restaurant exotic, care iti propune o petrecere cu mancaruri inedite, bauturi ciudate si muzica buna.

Revelion in stil indian la restaurantul Agra Palace

 

Restaurantul indian Agra Palace organizeaza revelionul 2009-2010 intr-un cadru exotic si o atmosfera festiva. Anul acesta Agra Palace va propune sa adaugati in meniul revelionului pe langa mancarea traditionala romaneasca atat bucate din specificul culinar international cat si preparate condimentate indiene, intr-o atmosfera exotica specifica indiana.

Vei fi intampinat cu un bufet suedez format dintr-un meniu in care veti regasi friptura de miel asezonata cu rozmarin, creveti in sosuri condimentate, salate arabice, branzeturi cu fructe exotice, deserturi delicioase din ciocolata sau fructe dar si bauturi pentru toate gusturile. Meniul va fi completat cu bucate traditionale romanesti precum friptura de porc sau jambon afumat.

Seara de revelion de la Agra Palace va fi animata de un program artistic in care o formatie va canta muzica live de cea mai buna calitate, un DJ care va pune muzica pentru toate gusturile, o tombola cu premii surpriza si nu in ultimul rand un spectacol de artificii care vor face din trecerea anilor o sarbatoare de neuitat.

Pretul pachetului este de 100 de euro de persoana, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0788.066.928.

Revelion mexican la restaurantul Don Taco

 

Don Taco este un restaurant cu specific mexican, romanesc si international cu o ambianta calda, care iti sugereaza prin decor si muzica tavernas mexicane. Calitatea preparatelor si serviciilor este completata de atmosfera specifica localurilor mexicane. Seara de revelion este o ocazie perfecta pentru ca gazdele sa te intime cu bunatati si multa distractie.

In meniu ai parte de delicatese din carne, peste, icre, piftie de curcan, flautes crocant cu branza Cedar, rulada de Schweitzer si salsa, dorada in crusta de sare de mare si multe alte bunatati picante, prajituri si bauturi fine. Petrecerea incepe la ora 20.00, iar pretul unui bilet este de 100 de euro de persoana.

revelion chinezesc la Casa Dragonului

 

Restaurantul chinezesc Casa Dragonului din Bucuresti, caracterizat prin atmosfera prietenoasa a salonului de la parter si intimitatea celor cinci separeuri de la etaj, se impune prin rafinamentul si diversitatea meniului. Daca ai chef de o petrecere in stilul chinezesc, cu mancare exotica si distractie romaneasca, restauratnul Casa Dragonului este alegere potrivita.

Din meniu nu vor lipsi salata de alge, salata de meduze, vita in cinci arome, pui dulce-acrisor, pui shanghai , vita cu sos de stridie, vita cu sos chinezesc, porc beijing, rinichi de porc cu scoici, rata crocanta, oaie gan-bian, peste in coada de veverita, peste crocant, creveti cu usturoi, fructe de mare in coaja de bambus, sepie la plita incinsa, pachetele de primavara, vinete dulci-acrisoare, orez in frunza de lotus, lapte prajit, salata de fructe, tort si numeroase sortimente de bauturi.

Muzica este asigurata de DJ profesionist, iar jocul de lumini, efectele de scena si tombola cu premii surpriza vor intregi atmosfera de petrecere. Pretul unui bilet este de 300 de lei de persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea