De prin lume adunate

#restaurante #valentines day

Restaurante romantice pentru Valentine''s Day

De Valentine's Day ofera persoanei speciale din viata ta o intalnire romantica si o cina la lumina lumanarilor. In Bucuresti exista numeroase restaurante care au in meniu preparate si evenimente speciale pentru indragostiti.



Market 8

Localizat in zona Pietei Dorobanti, lasand in urma agitatia si zgomotul orasului, Market 8 este primul restaurant de autor, semnat Venera Arapu. Restaurantul Market 8 este un adevarat stil de viata, de la atmosfera, design si pana la preparatele culinare. Restaurantul Market 8 este un spatiu potrivit pentru o cina romantica de Valentine's Day.

Meniul este alcatuit din combinatii particulare de gusturi si texturi. Mille feuille de foie gras cu dulceata de ceapa, salata de ciuperci cu deep-fried brie si crispy skin eggs, salata de creveti cu avocado si portocale cu dressing de menta si busuioc, tempura de creveti si paste soba in miso soup, pui cu dressing de soia si ginger reprezinta doar cateva dintre preparatele pe care le poti gusta la Market 8, alaturi de persoana draga.

Market 8 se afla pe strada Serban Petrescu, la numarul 8. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.231.51.43.


Restaurantul Buongiorno

Restaurantul Buongiorno este un restaurant italienesc deschis intr-o cladire frumoasa si impunatoare de pe bulevardul Lascar Catargiu. Acest restaurant serveste preparate italiene, intr-o ambianta rafinata, ideala pentru o intalnire roamntica de Valentine's Day.

In meniul de la Buongiorno vei gasi pizza, paste, supe si creme, salate, lasagna, gustari, orez, preparate la gratar, mancare gatita, garnituri, deserturi si bauturi.

Restaurantul se afla pe Bulevardul Lascar Catargiu, la numarul 56, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.317.43.63.


Restaurant Sangria

Restaurantul Sangria din capitala este impartit in trei saloane: Patio, Fiesta si Sala Primera. Patio este un spatiu perfect pentru a lua pranzul sau cina, alaturi de persoana draga. Spatiul recreaza o curte interioara spaniola.

Salonul Fiesta este un loc ideal pentru petreceri private , iar Sala Primera este un salon creat special pentru intalniri de afaceri, un spatiu retras, elegant si impunator, perfect pentru discutii in tihna. In meniu vei gasi antreuri reci si calde, supe, paste, peste si fructe de mare, preparate din carne, salate si desert.

Restaurantul Sangria se afla pe strada Caderea Bastiliei, la numarul 78, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.211.22.76.


Restaurant Heritage

Restaurantul Heritage din capitala este un restaurant stilat, cu o atmosfera aristocratica. Casa in care se afla restaurantul a apartinut familiei Tatarascu, o familie cu influenta in viata politica si culturala a Romaniei.

Casa a fost construita in anul 1920 si in prezent adaposteste restaurantul Heritage. Specificul Heritage este dat de imbinarea perfecta dintre arhitectura Bucurestiului interbelic si rafinametul deosebit al bucatariei frantuzesti.

Meniul de la Heritage contine preparate traditionale frantuzesti si vinuri de calitate. In afara de vinurile traditionale din Franta, Spania si Romania, Heritage aduce vinuri din lumea noua: Chile, Argentina si Noua Zeelanda. Daca vrei insa sa iei masa aici, trebuie sa stii ca acest restaurant este foarte pretentios si cu preturi pe masura. Este insa ideal pentru a-ti impresiona partenerul de Valentine's Day.

Restaurantul Heritage se afla pe strada Polona, la numarul 19, in apropiere de Gradina Icoanei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.210.88.50.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea