De prin lume adunate

# unde mergem #mancare sanatoasa # restaurante bucuresti #mancare raw

Restaurante raw in Bucuresti

 

 

 

 

 

Sanatatea este un lucru pe care ni-l dorim cu totii, insa stilul de viata haotic isi pune amprenta asupra modului in care ne alimentam si ne simtim. In acest context, restaurantele raw vegane reprezinta o modalitate accesibila de a consuma alimente sanatoase, preparate din ingrediente naturale.

In meniul restaurantelor raw vei gasi mancaruri extrem de sanatoase si gustoase, care ofera organismului nutrientii de care are nevoie. In plus, din oferta localurilor raw nu lipsesc dulciurile delicioase, dietetice si prietenoase cu sanatatea ta!


Cofetaria Ostraw Vegan


Pentru iubitorii de dulciuri sanatoase, in Bucuresti s-a deschis in aceasta vara o cofetarie cu bunatati raw vegane. Toate preparatele sunt fara zahar, fara chimicale, fara aditivi si fara conservanti.

Aici vei gasi inghetata, bomboane, torturi, ciocolata, toate sanatoase si dietetice. Pentru a-ti potoli pofta de dulce, de aici poti cumpara bomboane cu crema de lamaie, menta, ciocolata, batoane energizante sau negrese. Pentru evenimentele festive, tot in cofetaria Ostraw Vegan gasesti si cateva sortimente de torturi. Ai de ales intre tortul cu afine, curmale, menta, vanilie, zmeura sau ciocolata.


Restaurantul Barca


Bazat pe conceptul reintoarcerii la bucuria si sanatatea din natura, restaurantul Barca este o oaza de verdeata si de vitalitate care ofera produse vegetariene netrecute prin foc si sucuri care ofera energie. In meniul restaurantului vei gasi si preparate vegetariene gatite cat mai natural si fara procesare indelungata.

Meniul include supe, salate, paste, pateuri, paine, dar si dulciuri si bauturi. Pofta de dulce ti-o satisfaci cu numeroase prajituri delicioase, printre care se numara tortul cu menta si cacao, cu mac si lamaie cu fructe de padure.



Restaurantul Rawdia


In centrul orasului se afla Restaurantul Rawdia, un alt local unde poti descoperi preparate sanatoase. Toate produsele sunt pregatite cu ingrediente raw vegane, ecologice. Aici vei gasi specialitati din paine dospita, gustari, creme, pateuri, supe, salate, deserturi si sucuri delicioase.



Restaurantul Omra Elias


Omra Elias este un restaurant vegetarian si raw vegan care te asteapta cu preparate sanatoase. Din meniul sau bogat nu lipsesc sucurile din fructe si legume, aperitivele, felurile principale si deserturile aromate. Este un loc armonios si placut, unde ai toate sansele sa te simti excelent alaturi de prieteni.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea