De prin lume adunate

#restaurante #petrecere # restaurante bucuresti #evenimente speciale # restaurante nunta

Restaurante pentru evenimente speciale in Bucuresti

Zilele speciale din viata ta, precum nunta sau botezul, trebuie sarbatorite intr-un cadru placut, in care sa te simti bine alaturi de prieteni dragi si familie. In Bucuresti vei gasi numeroase restaurante, atat cu capacitate mare, cat si cu un numar mai redus de locuri, destinate evenimentelor intime.

 

Club Cortina


Club Cortina este situat in Corbeanca, pe malul lacului, in centrul unei gradini. Locatia include gradina, parcare proprie, cazare, piscina exterioara, club cu doua sali centrale, terase, cigar room, crama, zona rustica cu gratar si o scena pe apa cu backstage.

Prin structura sa, locatia este foarte versatila si permite o personalizare complexa, potrivita pentru orice tip de eveniment cu multi invitati.

Clubul Corbeanca se afla pe Soseaua Unirii, la numarul 148, in Corbeanca.
 

Restauratul La Gondola


Restaurantul La Gondola se afla situat intr-o zona frumoasa, pe malul lacului Floreasca. Stilul venetian, culorile negru si rosu, mastile autentice venetiene lucrate manual, frumusetea unica a peisajului de pe malul lacului cat si gustoasele preparate venetiene incanta si trezesc emotii si amintiri speciale.

Consilierii de la acest restaurant te vor ajuta sa stabilesti meniul, decorul si pachetul artistic. Capacitatea maxima este de 600 de persoane.

La Gondola ofera o locatie unica in Bucuresti, pe malul lacului Floreasca, unde vei putea opta pentru evenimente in aer liber, avand privelistea lacului, insa fiind protejati de o eventuala ploaie de cortul elegant, special amenajat, drapat si innobilat cu candelabre.

Restaurantul La Gondola se afla pe strada Nicolae Caranfil, la numarul 2C.
 

Restaurantul Bolta Rece


Restaurantul Bolta Rece este unul dintre cel mai cunoscute restaurante din Bucuresti. A fost fondat in 1889 si este situat in zona rezidentiala a cartierului Aviatorilor. Aici poti degusta preparate traditionale romanesti dar si preparate din bucataria internationala.

Pe timpul verii, piesa de rezistenta a locatiei este gradina de vara. Atmosfera este animata de muzica ambientala sau de cafe-concert interpretata live de orchestra restaurantului.

Saloanele oferite de Bolta Rece au capacitati intre 60 si 200 de locuri. Sunt elegante si destinate atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii de evenimente speciale , nunti, botezuri , petreceri corporate. Toate saloanele dispun de instalatii performante de climatizare, ring de dans si bar propriu.

Restaurantul Bolta Rece se afla pe strada Popa Savu, la numarul 53.
 

Restaurantul La Fattoria


La Fattoria este un restaurant cu specific italienesc. Intr-un cadru elegant si o atmosfera placuta, la acest restaurant vei putea gusta din cele mai savuroase preparate ale bucatariei italiene, pregatite dupa retete traditionale, cu ingrediente si mirodenii aduse special din Italia.

Restaurantul "La Fattoria" pune la dispozitie saloanele elegante pentru celebrarea unor evenimente speciale din viata ta. Pentru astfel de ocazii, poti stabili un meniu fix impreuna cu personalul restaurantului. Restaurantul La Fattoria este ideal pentru evenimentele intime, cu putini invitati.

Restaurantul La Fattoria se afla pe Soseaua Nordului, la numarul 7, in Parcul Herastrau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea