De prin lume adunate

#restaurante #bucuresti #silueta # restaurante bucuresti

Restaurante in Bucuresti care au grija de silueta ta

Fibrio, Diet Center sau Wellness Cuisine sutn cateva dintre restaurantele din Bucuresti unde vei gasi preparate sanatatoase si dietetice, ideale pentru momentele cand esti la dieta. In meniu vei gasi preparate diverse, de la salate si supe, pana la gustari, feluri principale si chiar dulciuri.

Restaurant Fibrio

Meniul restaurantului Fibrio se adreseaza celor care au un stil de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa. Alimentatia sanatoasa inseamna pentru Fibrio preparate sanatoase bazate pe retete dietetice . Fibrio este un restaurant in care vei gasi preparate delicioase, care nu ingrasa. La Fibrio mancarurile sunt facute in functie de indicele glicemic, iar ingredientele sunt naturale.

Chiar si cei care sunt la dieta pot manca linisti o prajitura sau o pizza. Faina folosita la acest restaurant este conceputa special pentru a nu dauna siluetei. In meniu nu vei gasi ingrediente precum faina alba, grasimi, ketchup sau conserve. Preparatele Fibrio sunt bogate in fibre, vitamine, minerale si in proteine.

Faina Fibrio folosita la prepararea painii, a pastelor, a pizzei si a dulciurilor este o faina speciala, obtinuta pe baza unei formule, prin amestecul a cinci tipuri de faina integrala (faina de grau, secara, ovaz, soia, canepa) si a doua tipuri de tarate de cereale, astfel incat aceasta faina sa aiba un indice glicemic mic.

La Fibrio poti consuma aperitive, supe, mancaruri de post, salate, paste, pizza, preparate din carne si deserturi care nu-ti vor pune silueta in pericol. Restaurantul Fibrio se afla pe strada Marcel Andreescu, la numarul 11, in zona Dorobanti, in apropiere de Liceul I. L. Caragiale. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.230.02.49.

Diet Center

Diet Center este un restaurant cu mancare sanatoasa, dietetica. La acest restaurant vei gasi numeroase preparate, de la mancaruri si dulciuri, pana la preparate libaneze. Meniul insa pune accent pe produse sanatoase, fara grasimi si prajeli.

In meniu vei gasi salate, pizza, supe, feluri principale, gustari reci, paste sau prajituri. Produsele de la Diet Center sunt gustoase, sanatoase si putine calorii, ideale pentru cei care sunt la dieta sau care urmeaza un anumit regim alimentar.

Restaurantul Diet Center se afla pe strada Nicolae Caramfil, la numarul 85. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.233.85.85.

Wellness Cuisine

Wellness Cuisine este o oaza de relaxare, un loc conceput pentru cei cu activitate intensa. Este un loc retras si discret aproape de centrul orasului, ideal pentru un pranz sau o cina de afaceri, pentru o seara cu familia sau cu prietenii.

Preparatele "Spa Menu" sunt create sa intretina armonia mintii, corpului si a sufletului. Aceste preparate reflecta balanta perfecta intre nutritie si savoare.

In meniu vei gasi salate, supe, paste, fructe de mare, preparate din carne de pasare, oaie, vitel porc sau peste, vin sa iti imbie gusturile, intr-o atmosfera relaxanta, departe de agitatia de la birou sau traficul infernal. Preparatele sunt sanatoase, ideale pentru cei aflati la dieta si pentru care iesirile la restaurant sunt problematice.

Restaurantul Wellness Cuisine se afla pe strada Progresului, la numarul 2. Rezervari se fac la numarul de telefon 031432.87.83.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea