De prin lume adunate

#restaurante #mancare # restaurante cu specific

Restaurante Fusion in Bucuresti

Daca iti doresti sa iei masa intr-un restaurant atipic, plin de mister si farmec, cu mancare inedita, intr-un mix de gusturi si arome, atunci incearca unul dintre restaurantele fusion din Bucuresti. In meniu vei gasi preparate culinare rafinate, cu influente frantuzesti si asiatice, pe care nu le vei gasi in alte restaurante. Atmosfera este rafinata, relaxanta si departe de zgomotul orasului.

 

Restaurantul Mju

Restaurantul Mju din capitala este un local minimalist, plin de mister, cu mancare buna pe care nu trebuie sa il ratezi atunci cand ai o intalnire importanta. Atmosfera si designul de la restaurantul Mju sunt potrivite in special pentru cinele romantice. Restaurantul este foarte elegant, cu accente europene si asiatice.

Atmosfera de la Mju este relaxanta si te vei simti departe de oras, intr-un loc mistic, plin de farmec. In timpul verii, restaurantul dispuen si de o terasa racoaroasa, frumos amenajata. Meniul de la Mju nu este stufos, aici vei gasi in jur de 50 de feluri de mancare, insa foarte bine preparate.

Felurile de mancare sunt elaborate si rafinate, pregatite intr-un mix de stiluri, de la frantuzesc la asiatic sau oriental. In meniu vei gasi antreuri, salate, supe, paste, feluri principale pe baza de carne, garnituri, deserturi si cateva sortimente de sushi. Din meniu nu lipsesc nici vinurile de colectie.

Preturile sunt ceva mai mari decat in restaurantele obisnuite, insa ceea ce vrei primi in farfurie va fi cu adevarat senzational. Restaurantul Mju este potrivit atat pentru intalnirile romantice, cat si pentru iesirile cu fetele sau intalnirile de afaceri.

Restaurantul Mju se afla pe strada Vasile Lascar, la numarul 29, in centrul Bucurestiului, in apropiere de strada Batistei. Rezervari se pto face la numarul de telefon 021.313.00.15.

 

Mandragora

 

Restaurantul Mandragora ofera oaspetilor sai o experienta culinara inedita, intr-o atmosfera avangardista. Folosita ca halucinogen si otrava, mandragora, sau matraguna , este o planta care, in functie de dozaj, poate sa vindece sau sa ucida. Aceste extreme se regasesc in conceptul restaurantului La Mandragora, decorat cu elemente contrastante.

Casa pastreaza inca grinzile originale din lemn masiv si tocurile usilor de exterior si interior. Jocul de lumini si umbre uneste armonios toate elementele de decor ale restaurantului si ii confera un aer spectaculos. In timpul verii, la Mandragora poti lua masa pe terasa frumos amenajata. Meniul de la Madragora este un mix de gusturi si arome.

O singura masa in restaurantul La Mandragora te va convinge sa revii de fiecare data cand vei dori sa fii tratat cu cele mai gustoase preparate. Meniul de cina contine 12 feluri si are la baza principiile bucatariei frantuzesti, dar si elemente din alte culturi. Un lucru inedit la acest restaurant este ca aici se serveste doar cina, incepand cu ora 18.00. In meniu vei gasi antreuri, feluri principale, salate, sushi, preparate din carne sau deserturi, in combinatii inedite.

Restaurantul Mandragora se afla pe strada Mendeleev la numarul 29, in apropiere de Piata Amzei si de Piata Romana. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.319.75.92.

 

Market 8

 

Localizat in zona Pietei Dorobanti, lasand in urma agitatia si zgomotul orasului, Market 8 este primul restaurant de autor, semnat Venera Arapu. Restaurantul Market 8 este un adevarat stil de viata, de la atmosfera, design si pana la preparatele culinare. Restaurantul Market 8 este un spatiu plin de energie, potrivit pentru un mic dejun tonic, un pranz rapid, un cocktail intre doua intalniri , o cina eleganta sau doar o cafea buna intr-o companie placuta.

Market 8 promoveaza influentele asiatice in si gastronomia fina frantuzeasca . Meniul este alcatuit din combinatii particulare de gusturi si texturi. Mille feuille de foie gras cu dulceata de ceapa, salata de ciuperci cu deep-fried brie si crispy skin eggs, salata de creveti cu avocado si portocale cu dressing de menta si busuioc, tempura de creveti si paste soba in miso soup, pui cu dressing de soia si ginger reprezinta doar cateva dintre preparatele pe care le poti gusta la Market 8.

Pe terasa Market 8, deschisa pe tot parcursul anului, te poti bucura de cocktail-uri originale. Lista de vinuri cuprinde peste 50 de sortimente de vin din zone viticole consacrate din Romania, Franta, Italia, Chile si Argentina. La restaurantul Market 8 au loc si numeroase evenimente dedicate tinerilor artisti romani. Market 8 se afla pe strada Serban Petrescu, la numarul 8. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.231.51.43.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea