De prin lume adunate

#restaurante #unde iesim #mancare italiana #restaurant italian

Restaurante de top in care poti gasi mancare italiana

Adori pastele, numeroasele sortimente de pizza, dar si deliciosul tiramisu? Astazi ti-am pregatit o lista cu cateva restaurante in care poti comanda atat aceste produse, cat si alte preparate specifice bucatariei italiene. Iata cateva dintre ele.

 

Restaurante in Timisoara

In Timisoara, avem doua restaurante cu mancaruri italiene, unde merita sa mergi cel putin o data. Primul dintre ele ar fi Intermezzo, situat in Piata Unirii, nr. 3. Din meniul prezentat pe site-ul oficial, ne fac cu ochiul pastele rigatoni cu patru tipuri de branza, tagliatelle cu ton, dar si bruschetele cu rosii. Tot in Timisoara, poti merge la restaurantul-pizzerie Celentano, amplasat in str. Regiment 13 Calarasi, nr. 3.
 

Restaurante in Cluj-Napoca

Clujenii au parte de restaurante in care bucataria italiana este la ea acasa. Pe lista localurilor de profil figureaza La Bussola di Cluj (str. Nicolae Pascaly, nr. 5), Capriccio (str. Avram Iancu, nr. 442-446), Dolce Vita (str. Piezisa, nr. 24) si Club Italia (str. Iuliu Hossu, nr. 27).
 

Restaurante in Constanta

Cei care ajung in Constanta pot merge la restaurantul La Fattoria din Mamaia. O alternativa o reprezinta Fabaria Coffee Lounge & Restaurant din str. Sarmisegetusa, nr. 4.
 

Restaurante in Brasov

In Brasov, te poti relaxa cu o pizza buna si un vin adus tocmai din Peninsula Italica in mai multe locuri. Pe lista cu restaurante cu specific italian intalnim localuri precum Lombardi (str. Michael Weiss, nr. 33), Pizza Nicoli (Iuliu Maniu, nr. 39), Ischia Tour (str. George Baritiu, nr. 2).
 

Restaurante in Iasi

De la Brasov facem un salt pe harta si ajungem tocmai in Iasi. Locuitorii frumosului oras din inima Moldovei au parte de mancare italiana de calitate in restaurante ca La Pergola (Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 2-4, in incinta Iulius Mall), Pinocchio (Str. Bucium, nr. 24) si Dopo Poco Trattoria (str. Gheorghe Asachi, nr. 1).
 

Restaurante in Bucuresti

Chiar daca figureaza ultimul pe lista noastra, Bucurestiul poate fi considerat un campion la numarul de restaurante dedicate specialitatilor culinare originare din Italia. Iata cateva dintre ele: Trattoria Il Calcio (Sos. Nordului 7-9, in parcul Herastrau), Bellini (str. Ion Ghica, nr. 2), Trattoria As del Cuore (str. Marcel Andreescu, nr. 11).

Sursa foto: robertspizzeria.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea