De prin lume adunate

#terase bucuresti #restaurante cu terasa # restaurante bucuresti

Restaurante cu terasa in Bucuresti

Mancare traditionala romaneasca, muzica live, concerte si racoare sunt cateva dintre atractiile restaurantelor din capitala. Multe dintre acestea isi deschis si terasele pe timpul sezonului cald. Asadar, in serile calduroase, petrece cateva momente de relaxare cu prietenii la o terasa racoroasa, cu preparate gustoase.
 

Livada cu visini


In anotimpul estival, atunci cand caldura ne toropeste, dorim sa ne ascundem in locuri umbroase si rocoroase. Unul dintre aceste locuri este terasa Livada cu Visini. Aflata pe strazile din zona Dorobanti - Calea Victoriei, Livada cu Visini este situata intr-o casa cocheta cu gard din caramida rosie si multa verdeata.

In timpul verii te poti tolani pe scaunele asezate la umbra copacilor. Scaunele comode din lemn masiv si pernele pufoase te vor indemna la taifas alaturi de prieteni. Langa un pahar de vin vechi romanesc sau o limonada rece ca gheata, parca si viata este roz.

Daca ti se face foame poti incerca preparatele de aici: ciorbe, salate, paste, preparate din carne la gratar, peste si dulciuri.

Livada cu visini se afla pe strada Grigore Alexandrescu , la numarul 77. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.610.41.51.
 

Bolta Rece


Restaurantul Bolta Rece este unul dintre cel mai cunoscute restaurante din Bucuresti . A fost fondat in 1889 si este situat in zona rezidentiala a cartierului Aviatorilor. Aici poti degusta preparate traditionale romanesti dar si preparate din bucataria internationala. Pe timpul verii, piesa de rezistenta a locatiei este gradina de vara. Atmosfera este animata de muzica ambientala sau de cafe-concert interpretata live de orchestra restaurantului.

In meniul de la Bolta Rece vei gasi ciorbe, mancaruri gatite, gustari reci si calde, salate, preparate din pui, curcan, peste, carne de vita si porc si deserturi. Restaurantul Bolta Rece se afla pe strada Popa Savu, la numarul 53. Rezervari se fac la numarul de telefon 021.222.72.58.
 

Burebista


In centrul orasului, poti gusta cateva preparate romanesti pe o terasa racoroasa, la restaurantul Burebista. Aici poti sa te racoresti si sa te bucuri de o atmosfera calda, alaturi de prieteni. Meniul este variat, cu preparate traditionale, muzica live, concerte si voie buna.

Terasa Burebista este locul perfect pentru intalnirile cu prietenii sau cine romantice. Meniul este de vara, cu preparate din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Restaurantul este unul dintre putinele localuri din Bucuresti unde poti comanda preparate cu specific vanatoresc, precum carne de mistret, caprioara, urs, prepelita si multe alte delicatese.

Restaurantul Burebista se afla pe strada Batistei, la numarul 14. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0755.041.490.
 

Terasa Doamnei


Amplasat in centrul istoric al Bucurestiului, pe strada Doamnei, restaurantul Terasa Doamnei te asteapta cu mancaruri si muzica tradtionala romaneasca. Restaurantul Terasa Doamnei te invita sa savurezi intr-un cadru intim si linistit in acordul muzicii populare romanesti, preparate din bucataria romaneasca.

In meniul de acest restaurant vei gasi specialitati, gustari calde si reci, ciorbe, preparate din peste, gratar, vanat, salate si deserturi. In fiecare seara, Terasa Doamnei te asteapta si cu un program artistic cu muzica si dansuri populare romanesti.

Restaurantul Terasa Doamnei se afla pe strada Doamnei, la numarul 9. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.314.64.81.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea