De prin lume adunate

#restaurante # restaurante pescaresti #restaurant #unde iesim #specific pescaresc

Restaurante cu specific pescaresc

Ti-e dor de o plachie de crap, de un bors de peste cu bulion sau de un somn la gratar? Poti descoperi aceste minunatii culinare si alte zeci de preparate interesante in cateva dintre restaurantele cu profil pescaresc din Romania.


Restaurante pescaresti in tara

La Constanta, in portul Tomis, poti trece pragul restaurantului pescaresc Lamal. Aici o portie de hamsie prajita cu mamaliguta costa 16 lei, o supa crema de medii - 12 lei, iar un somn alb cu sos alb si capere - 55 lei.

La Brasov, racii au propriul restaurant, botezat Taverna Racilor. Situat in str. Nicolae Balcescu, nr. 12, localul ofera clientilor zeci de preparate culinare apetisante: raci prajiti, raci fierti in bere, pizza cu raci etc.

Cu preparate culinare pescaresti te poti delecta si la Timisoara. Aici iti recomandam restaurantul Sabres, situat in str. Craiova, nr. 1. La Sabres poti gusta o delicioasa tarta cu somon la 32 de lei, o salata de caracatita calda cu menta (23 lei) sau o portie de de pangasius la cuptor gratinat in sos de lamaie (24 lei).

Ploiestenii au la randul lor localuri unde pot comanda preparate din peste, unul dintre ele fiind Taverna Lipoveanului, situat in str. Trotus, nr. 2 (Complex Cina). Restaurantul te asteapta cu cele mai gustoase preparate lipovenesti si dobrogene din peste, dar si din rata si gasca.


Restaurante pescaresti in Bucuresti

Oferta cu restaurante cu profil pescaresc este extrem de bogata in Capitala. La Mama Leone poti incerca o salata de fructe de mare cu sos de rosii (50 de lei), scoici in sos tomat (50 de lei), drob din peste (20 de lei) sau cega afumata (10 lei). Restaurantul se afla pe str. Povernei, nr. 22.

O gama variata de peste si fructe de mare gasesti si la Mesogios, un restaurant amplasat in str. Jean-Louis Calderon, nr 49. Aici poti comanda platica de mare la gratar, tocanita de homar sau supa Mesogios (cu peste, creveti, scoici, legume si condimente speciale).

Ultimul restaurant cu specific pescaresc din lista noastra este Tasty Fish, un local situat intr-o zona linistita a Capitalei (str. General Berthelot, nr. 50). Din lista cu specialitati iti recomandam rapane cu sos, stavrid a la grec si file de chefal cu sos de lamaie.

Sursa foto: foodstory.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea