De prin lume adunate

#restaurante #unde iesim #restaurante mediteraneene #restaurant mediteranean

Restaurante cu specific mediteranean

Ti-e pofta de un calamar umplut? Sau poate vrei sa incerci niste paste cu fructe de mare ori o salata de creveti? Ar merge grozav la cina o portie de vinete in tigaie cu pui la cuptor. Ei bine, daca tot nu te poti duce la Mediterana, vine ea la tine prin restaurantele care servesc acest tip de meniu delicios. Noi iti propunem cateva localuri cu specific mediteranean, unde iti poti bucura papilele gustative.


Bucuresti

Casa Mediterana, Soseaua Nordului, numerele 7-9

Casa Mediterana este un restaurant cu specific mediteranean, inconjurat de verdeata parcului Herastrau. Amatorii de peste se pot delecta cu felurite preparate, insa pot incerca si gustari calde si reci cu fructe de mare, supe orientale si alte specialitati din bucataria mediteraneana. De asemenea, restaurantul se lauda cu un meniu de vinuri cu buchet bogat, dar si cu Raki (Uzo).

La Gondola, strada Nicolae Caranfil, numarul 2C

La Gondola este un alt restaurant axat pe meniul mediteranean. Aici poti incerca paste facute in casa, peste proaspat, calamari si creveti marinati dupa retete traditionale, langustine, calcani, homari, ori masline si capere. Cu un astfel de meniu la dispozitie este normal ca simturile tale sa fie provocate.


Sibiu

Terracotta, strada Dobrun, numarul 1

Bruschette, paste, pizza, scoici in sos de rosii, creveti in sos de vin alb, salata de rucola, parmezan, somon, calcan, ton. Ti-am facut pofta? Pe toate si multe altele le gasesti aici, in Sibiu, pe strada Dobrun la numarul 1.


Timisoara

Casa del Sole, strada Romulus, numarul 12

Situat in interiorul cu acelasi nume, restaurantul Casa del Sole le propune celor ce-i trec pragul un meniu diversificat, axat pe bucataria mediteraneana si nu numai. Printre altele, aici poti incerca o salata de caracatita cu cartofi, creveti cu andive sau orez cu fructe de mare.


Bacau

Olive Garden, strada Marasesti, nr. 4 A

Restaurantul cu specific mediteranean Olive Garden a fost conceput pentru a satisface preferintele culinare "ale celor mai exigenti gurmanzi". Bucataria localului este un mixt intre bucatele traditionale romanesti si delicatesele exotice mediteranene si internationale.

Sursa foto: shenzhenstuff.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea