De prin lume adunate

#restaurante nemtesti #restaurante #unde iesim #restaurant cu specific german

Restaurante cu specific german

"Ja, Ja, das is gut!". Arzi de nerabdare sa savurezi preparate cu specific german, gatite ca la nemti acasa? La varza cu carnati sau la turingerii abia scosi de pe gratar, merge perfect si o halba de bere de origine bavareza. Ei bine, poti sa te infrupti din aceste preparate traditionale si nu numai in cateva restaurante cu specific german din Bucuresti si din tara.


"Restaurant Bavaria", Bucuresti

Un local cu specific german, asa cum ii sugereaza si numele, poti incerca una din specialitatile casei, cu 28,5 lei: "pulpa de porc bavareza cu galusca de paine". Restaurantul Bavaria este situat in sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la numerele 73-75.


"Beraria Bragadiru", Bucuresti

"Pui la jar in stil bavarez" sau "Weisswurst fiert cu mustar" sunt doar cateva din specialitatile nemtesti pe care le gasesti aici. Pe langa butoaiele de bere si mancarea specifica, acest restaurant se lauda si cu muzica live in fiecare seara. Il gasesti in Bucuresti, pe Calea Rahovei numarul 157.


"Restaurant SCHWABEN-HOP", Mures

Daca locuiesti in zona sau ai drum prin Mures, opreste-te si la restaurantul SCHWABEN-HOP din Mures. Potrivit descrierii disponibile pe site-ul localului, "aici poti gusta unele dintre cele mai bune inghetate din zona, preparate cu ingrediente naturale. Si unele dintre cele mai cunoscute preparate nemtesti". Adresa este Str. Principala nr.1A, Isla, jud. Mures.


"Restaurant Deutsches Haus", Cluj-Napoca

Daca iubesti o atmosfera traditional-rustica, cu preparate generoase si halbe de bere buna si rece, atunci acesta este locul potrivit pentru tine. Unele din retetele cele mai gustate sunt cele cu faimosul ciolan afumat sau costite fragede de porc. Totodata, restaurantul te asteapta cu 19 branduri de bere si 34 de sortimente diferite ale bauturii spumoase amarui. Deutsches Haus se afla pe strada Plopilor, numerele 51-55, orasul Cluj.


Restaurant No Limit, Vatra Dornei

Un cotlet in sos brun ori un snitel vienez cu cartofi prajiti, sunt feluri de mancare cu specific nemtesc, pe care le poti incerca in localul No Limit. Restaurantul se afla chiar langa Hala Centrala din orasul Vatra Dornei, pe strada Curtea Domneasca la numarul 3.

Sursa foto: yorkvision.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea