De prin lume adunate

#muzica live # restaurante bucuresti # restaurante cu muzica live

Restaurante cu muzica live in Bucuresti

Caru' cu Bere, Taverna Sarbului sau Taverna Viilor sunt cateva dintre restaurantele din Bucuresti unde poti petrece o seara placuta, alaturi de prieteni, pe acorduri de muzica live.

 

Muzica de orchestra la Taverna Sarbului


Taverna Sarbului este un restaurant cu specific sarbesc care pastreaza atmosfera de odinioara a vechilor localuri. Aceasta este completata de mobilierul din lemn si muzica de taraf si fanfara. Punctul forte al localului este insa mancarea savuroasa si bine facuta.

Carnea este pregatita traditional, pe carbuni. Retetele bucatelor sunt vechi, ramase de generatii. Sa mananci pe saturate este indemnul bucatarilor sarbi, care nu te vor lasa sa pleci pana ce nu s-au asigurat ca totul a fost pe placul tau. Portiile sunt imense si numai daca esti cu adevarat flamand le poti termina. Merita insa tot efortul.

Atmosfera este intregita de muzica de orchestra care se aude pana la ultimul clinet. Frecvent aici au loc si concerte cu unii dintre cei mai indragiti artisti de la noi: Ovidiu Lipan Tandarica, Fanfara Zece Prajini sau Nicu Alifantis.

In Bucuresti, Taverna Sarbului se afla pe strada Tipografilor la numarul 31, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.490.60.50.
 

Muzica live la Taverna Viilor


Taverna Viilor este un restaurant unde se asculta in fiecare zi a saptamanii muzica live. Restaurantul este situat pe Soseaua Viilor, in apropiere de City Mall si atrage in special prin programul muzical variat. Concertele de jazz, blues sau muzica traditonala fac parte din meniul acestui local.

La Taverna Viilor poti lua un mic dejun, pranz sau o cina traditionala. Pentru un pranz sau o cina copioasa poti incerca specialitatea casei "Muschi de vita "a la sefu", muschi de vita rumenit pe gratar, uns cu sos de portocale si asortat cu ciuperci, portocale si kaizer si servit cu garnitura de brocoli buchet, alaturi de un pahar de Pinot Noir demidulce.

Taverna are si o colectie importanta de vinuri, atent selectionate de Istvan, specialistul tavernei.

Taverna Viilor se afla pe strada Viilor, la numarul 95. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0729.967.771.
 

Muzica traditionala romaneasca la Caru' cu Bere
 

Caru' cu Bere este o legenda vie a vechiul Bucuresti si una dintre cele mai vechi berarii ale capitalei. Beraria este unul dintre putinele locuri unde arhitectura aminteste celor care-i calca pragul de ce Bucurestiul a fost considerat odata Micul Paris.

Picturile murale, vitraliile si balustradele sculptate sunt elementele distinctive ale berariei. Spiritul petrecerilor de alta data este prezent si in ziua de azi, atmosfera amintind de exuberanta Bucurestiului de la inceputul secolului XX.

Pe langa berea fabricata dupa o reteta originala secreta, Caru' cu Bere este faimos si pentru specialitatile culinare. Alaturi de bere se pot servi si vinuri din principalele podgorii romanesti. Specialitatea casei au reprezentat-o mult timp crenvurstii cu hrean.

Restaurantul dispune de beraria propriu-zisa de la parter si de crama, unde seara au loc concerte cu orchestre si solisti de muzica populara. In fiecare seara, localul propune si un program artistic, cu muzica si dansuri populare, apreciat in special de turistii straini.

Caru' cu Bere se afla pe strada Stavropoleos, la numarul 5, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.313.75.60.

Muzica live se mi asculta si in restaurantele Casa Brezoianu , Casa Doina , Casa Vernescu, Rodon sau Allhambra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea