De prin lume adunate

#bucuresti #restaurant #hrana vie

Restaurante cu hrana vie in Bucuresti

Daca vrei sa iti schimbi stilul alimentar poti face o vizita la unul dintre restaurantele cu mancare cruda din Bucuresti . Aici vei gasi preparate delicioase, din fructe, legume si seminte, care nu sunt trecute prin foc.


Ce este


Hrana vie este negatita la foc. Confera o stare generala constanta de bine si euforie, naturala printr-un aport de energie vie. Somnul devine mai odihnitor si mai eficient, adica in putine ore de somn corpul se reface mai repede si mult mai bine.

Hrana vie confera o atentie sporita in mod natural, nefortata si o gandire clara dublata de bun simt. Cei care adopta o dieta bazata pe hrana vie devin gradat mai activi si mai entuziasti in actiunile lor si capata o , o siguranta de sine din ce in ce mai mare. De asemenea, stresul si tensiunile vietii de zi cu zi isi diminueaza foarte mult efectele.

Hrana vie poate ajuta pe oricine sa inteleaga importanta alimentatiei naturale pentru viata sa. Oricine consuma cruditati va constata imbunatatiri spectaculoase ale sanatatii si vitalitatii sale.


Restaurantul Barca


Bazat pe conceptul reintoarcerii la bucuria si sanatatea din natura, restaurantul Barca este o oaza de verdeata si de vitalitate. Preparatele restaurantului Barca sunt servite intr-o atmosfera placuta si calma.

Meniul este format din supe, salate, paste facute din fructe si legume, dar si . Aici poti incerca supa de cocos, salata de spanac si alge, salata soarelui, salata de andive si alune de padure , tort de dovleac, si menta, skake-uri din curmale si smochine.

Restaurantul Barca se afla pe strada Leonida, la numarul 11. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0720.928.278.


Restaurantul La vie en Rawz


Restaurantul La Vie en Rawz este un loc special, cu o atmosfera placuta si relaxanta. Aici vei gasi numeroase informatii despre mancarea cruda, neincalzita sau trecuta prin foc. In restaurant se gaseste si un mic magazin cu produse naturiste , bio, ecologice si crude. Aici vei gasi si carti, podoabe si preparate crude pe care le poti lua pentru acasa.

Resturantul gazduieste si , seri de vizionare de filme, cursuri de yoga si de meditatie. In meniul de la La vie en Rawz vei gasi supe, paste, dulciuri, bauturi si alte preparate culinare extrem de gustoase.

Restaurantul La vie en Rawz se afla pe strada Elena Cuza, la numarul 8, in zona Tineretului. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0763 658 432.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea