De prin lume adunate

#mystic tree # restaurante bucuresti #papa la soni #Lente Cafe

Restaurante boeme in Bucuresti

Papa la Soni , Mystic Tree sau Lente Cafe sunt cateva dintre localurile din Bucuresti unde vei gasi o atmosfera intima si calda, ideala pentru intalnirile cu prieteni dragi. Mancarea buna, bauturile si muzica in surdina completeaza atmosfera pentru o seara placuta.


Iata unde poti merge cu prietenii:



Papa la Soni


Papa la Soni este un mic restaurant din centrul capitalei deschis pentru pasionatii de mancare bine facuta. Meniul de la Papa la Soni se schimba zilnic, in functie de inspiratia bucatarului.

La Soni poti incerca ciorba de tarhon cu afumatura, pui cu sos de cascaval, pui cu sos de usturoi, porc la gratar cu sos de meire, usturoi si mustar, vita cu sos de gorgonzola, vitel cu mere caramelizate, berbecut turcesc, legume trase in unt, ciulama de ciuperci cu mamaliguta, cartofi cu usturoi si multe alte bunatati. La acest restaurant nu trebuie sa ratezi gulasul, foarte gustos si aromat. Din meniu nu lipsesc nici deserturile, foarte bune.

Restaurantul Papa la Soni se afla pe strada Sfintii Voievozi, la numarul 13. Rezervari se pot face la numarul de telefon Meniu Papa la Soni 0755.659.653.


Lente Cafe


Lente Cafe este un loc boem, plin de farmec, ideal pentru intalnirile intime, intre prieteni. Meniul de la Cafe Lente este foarte generos si cuprinde de la aperitive gustoase, bruschette, tapas, salate si sandwich-uri proaspete, cu carne sau cu legume, pana la cateva feluri de supe, paste si deserturi.

Meniul de bauturi este si mai variat decat cel de mancare si poti alege de la apa plata si sucuri naturale sau carbogazoase pana la bauturi alcoolice fine, spirtoase, vinuri, digestive.

Lente nu este doar un local, este un loc unde iti poti petrece timpul alaturi de prieteni, jucand sah, go sau pur si simplu relaxandu-te pe muzica de jazz si nu numai, dar si de partenerii de afaceri. Tot la Lente gasesti carti, pe care evident le poti rasfoi, dar si o librarie cu carti de benzi desenate

Lente Cafe se afla pe strada Gen. Praporgescu, la numarul 31. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021. 310.74.24.


Mystic Tree


La Mystic Tree totul tine de atmosfera si de grija pentru a te simti bine. Muzica chill sau jazz in surdina, luminile obscure sau ferestrele mari si luminoase, toate aceste detalii te fac sa evadezi din Bucurestiul aglomerat si prafuit si sa te simti ca in vacanta.

Mystic Tree este structurat pe doua niveluri: parter si mansarda. Parterul este potrivit pentru mici petreceri cu prietenii sau intalniri intime. Decorul este unul suprarealist, cu tablouri in culori vibrante, in tonuri puternice de mov, violet sau rosu. Desenele de pe pereti sunt stilizate si reprezinta oameni si copaci, care te introduc in atmosfera mistica a locului. Mansarda este calduroasa, cu multe ferestre prin care patrunde o lumina verzuie, care te imbie la relaxare si povesti cu prietenii.

Meniul de la Mystic Tree este bogat si cuprinde diverse aperitive cu somon, ciuperci, clatite picante si cu pui, salate in diverse combinatii, supe, preparate din carne de pui, porc, vita si peste scaldate in sosuri savuroase si dulciuri. Si la capitolul bauturi vei avea de unde alege: bere, vin, diverse sortimente de cocktailuri, cafea sau ceai.

Restaurantul Mystic Tree se afla pe strada Popa Soare, la numarul 7. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.077.600.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea