De prin lume adunate

#premiera #teatru #teatru masca #mihai malaimare #regele cerb

Regele Cerb - in premiera la Teatrul Masca

Vineri, 16 octombrie, ora 20.00, Teatrul Masca te invita la Regele Cerb , dupa un text de Carlo Gozzi, o noua premiera in regia lui Michele Modesto Casarin.

"Stagiunea pe care am inceput-o in aceasta toamna sta sub auspiciile unui moment deosebit din viata Teatrului Masca: implinirea a 20 de ani de la infiintare. Ca o reverenta pentru caldura cu care ne-ati intampinat, v-am pregatit pentru vineri seara o noua premiera – Regele Cerb, o comedie savuroasa, montata de regizorul Michele Modesto Casarin, cel care a regizat Gemenii si Indragostitii", a declarat Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Regele Cerb este un spectacol complet cu o montare de zile mari. Decorul construit in tehnica trompe l'oeil in care actiunea se desfasoara natural, este animat de umbrele chinezesti construite cu umor, fantezie si precizie de Laura Dumitrascu.

Scenele de comedie pura cu un travesti al Anei Maria Paslaru se transforma in momente de sensibilitate si delicatete sustinute de posibilitatea Dorei Iftode de a impleti drama cu comedia.

Forta actoriceasca a lui Sorin Dinculescu da personajului si mastii sale precizie si credibilitate . Coregrafia Ioanei Macarie si pasajele pe care ea le interpreteaza ofera un contur plin de gratie miscarii scenice sustinute continuu de disponibilitatea intregii distributii de a nu ascunde nimic din posibilitatile de exprimare artistica pe care le poseda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea