De prin lume adunate

#recomandare de weekend #weekend #targ #produse traditionale

Recomandare de weekend: Targul national de produse ecologice, traditionale si naturale

In perioada 4 - 6 iunie, are loc prima editie a "Targului national de produse ecologice , traditionale si naturale", produse in ferme si gospodarii taranesti. Evenimentul se desfasoara in curtea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice "Gheorghe Ionescu-Sisesti" de pe Bulevardul Marasti.

La acest targ vei gasi alimente ecologice, traditionale si naturale, dulciuri, bauturi si produse dietetice, produse ale medicinii si terapiilor naturiste, remedii naturale , produse si servicii care infrumuseteaza viata, artizanat, bijuterii, imbracaminte naturala, plante ornamentale , gazon, produse si servicii pentru horticultura si amenajari peisagistice.

De asemenea, la acest targ vei putea testa si achizitiona branzeturi din lapte de vaca , oaie, capra sau bivolita in coaja de brad, carnati si salamuri, preparate dupa retete tinute secret in familiile din mediul rural, pastrav din satul Cighes, cu traditionala mamaliguta moldoveneasca, aromat cu usturoi si leustean, sarmale traditionale maramuresene in foi de varza acra, umplute cu pasat, bomboana dacica - o minune din pruna afumata, cu miez de nuca, trecuta prin miere si uscata in cuptor - gemuri si dulceturi din fructe de padure, prajituri de casa, turta dulce si halvita, paine, bauturi din siropuri naturale , vin ecologic , germeni de grau, miere si branza ecologica.

Targul are loc in perioada 4 - 6 iunie, intre orele 9.00 - 18.00, iar accesul publicului este liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea