De prin lume adunate

#timp liber #targuri #evenimente #targuri bucuresti #evenimente bucuresti #Chocofest

Recomandare de weekend: Targul de dulciuri Chocofest in Bucuresti

O alternativa sanatoasa la dulciurile comune de pe piata, ChocoFest este cu adevarat o sarbatoare a gustului dulce, prilej cu care se strang expozanti pusi pe fapte bune si care ne ofera un dulce delicios. La acest targ vin producatori si importatori de ciocolata si vei gasi o gama variata de produse de cofetarie si patiserie, bomboane, produse apicole si prajituri de casa.

S-a dovedit stiintific ca terapia prin ciocolata chiar functioneaza si pana la urma stie toata lumea ca o bucata mica de ceva dulce ne ofera energia necesara unui randament optim.

La Choco Fest vei gasi delicatese realizate din ingrediente naturale si prajituri ca la bunica, alaturi de baclava cu nuca, dar si cu visine si ciocolata. Specialitati unguresti si turcesti, bomboane, pricomigdale, jeleuri, caramele, dar si sortimentele de miere sunt doar cateva dintre bunatatile pe care le vei gasi la targul de dulciuri.

Din oferta targului nu lipsesc nici dulciurile dietetice, pentru cei care ocolesc zaharul. Dulciurile te intorc in timp, te duc cu gandul la deliciile copilariei, la o perioada lipsita complet de griji, deci consumul lor este un prilej de relaxare.

Ciocolata, mancarea zeilor

Interesul consumatorilor a crescut din ce in ce mai mult in ultima perioda pentru produsele pregatite in casa, iar dulciurile nu fac exceptie. Nu rata Choco Fest pentru o portie echilibrata de ciocolata si dulciuri delicioase si sanatoase. Ciocolata, mancarea zeilor, are proprietati incontestabile atunci cand este consumata cu masura, cu efecte nutritionale si medicale recunoscute de medici si specialistii nutritionisti.

Ciocolata mareste tonusul pielii pentru ca in cacao se gaseste vitamina E, un antioxidant care incetineste imbatranirea pielii. Industria cosmetica utilizeaza praful de cacao ca ingredient pentru masti faciale sau corporale, sapunuri si geluri de dus pentru o piele mai catifelata.

Tot de la targ poti achizitiona si cadouri interesante pentru cei dragi si pentru diverse evenimentele din viata ta. La targ veti mai gasi si savarine, prajituri cu migdale, baclavale, ciocolata de casa, fructe confiate, bezele si multe alte bunatati dulci preparate in casa de cofetarese talentate din toate colturile tarii.

Festivalul de dulciuri ChocoFest incepe vineri, de la ora 10.00, si se incheie duminica, la ora 20.00. Intrarea la targ este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea