De prin lume adunate

#evenimente #targ #targ vestimentatie #the ark #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: Targ vestimentar la The Ark

Daca ai ramas in pana de idei vestimentare sau vrei sa iti innoiesti garderoba cu elemente originale, care sa iti scoata din banalitate tinuta cotidiana, poti merge in acest weekend la targul vestimentar de la The ARK .

Fashion STR este un eveniment care se desfasoara la The Ark in zilele de 30 si 31 ianuarie. Evenimentul reuneste pasionatii si profesionistii din domeniul designului vestimentar si decorativ, care doresc sa isi promoveze si comercializeze produsele.

Fashion STR este un eveniment tematic lunar dedicat tinerilor creativi carora le place sa se exprime prin modul in care se imbraca sau prin felul in care isi personalizeaza mediul in care traiesc. Conceptul propune o structura multiculturala, imbinand moda vestimentara, designul urban, artele vizuale si muzica.

Prima editie Fashion STR. celebreaza atmosfera anilor '80, perioada contrastelor in ceea ce priveste moda. Targul de vestimentatie si design decorativ este prezentat in spiritul si boemia metropolitana a muzicii anilor '80, in aroma si deliciul preparatelor culinare specifice si antrenat de petrecerile de la sfarsitul fiecarei zile din weekend.

The ARK se afla pe Calea Rahovei, la numarul 196, in zona Uranus-Rahova.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea