De prin lume adunate

#recomandare de week-end #handmade #breslo #i love handmade

Recomandare de weekend: I love handmade

In acest weekend, in zilele de 10 si 11 octombrie, au loc doua targuri destinate iubitorilor de produse handmade: ILoveHandmade si Fabrica de handmade Breslo.

I Love Handmade

Targul I Love Handmade se desfasoara in curtea Muzeului de Istorie al Municipiului Bucuresti, vis-a-vis de Universitate si Teatrul National. Aici vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, tricouri pictate, hamace, obiecte decorative, dar si turta dulce delicioasa si dulceturi preparate in casa.

Intrarea este gratuita pentru vizitatori si cei mai norosi dintre acestia se vor putea bucura de cateva premii inedite: un curs de tango argentinian oferit de Fabrica de Tango, cosmetice naturale oferite de Buru-Buru, gentute si curele impletite, dar si un set de servit ceai.

Asa ca fie ca vrei sa sarbatoresti inceperea anului universitar sau pur si simplu intrarea in drepturi a toamnei, pe 10 si 11 octombrie esti asteptat in centrul Bucurestiului, la Muzeul Municipiului Bucuresti pentru o sesiune de "fun shopping".

Fabrica de Handmade Breslo

Duminica, 11 octombrie de la ora 11, in clubul Fabrica de pe strada 11 Iunie, se redeschid portile Fabricii de Handmade Breslo pentru editia cu numarul 3. Imagineaza-ti o zi doar pentru tine, fara probleme la serviciu, la scoala, acasa sau la facultate, fara facturi neplatite si fara credite restante. Imagineaza-ti o zi in care timpul are rabdare.

Duminica poti sa te plimbi prin Fabrica de Handmade Breslo. Acest targ este un loc de intalnire pentru comunitatea artizanilor handmade din Romania, de unde poti cumpara, admira si cu siguranta te va impresiona cel putin unul din cele peste 2.000 de produse unicat lucrate manual. Isi vor expune creatiile artisti din Bucuresti si din toata tara.

In Coltul artistului ai ocazia sa ii cunosti, sa socializezi, sa te imprienesti dar si sa lucrati impreuna. Opt artizani vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor.

Cei mai curiosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica singuri diverse produse.

Vizitatorii cei mai creativi, dornici de exprimare prin culoare, isi pot masura simtul artistic prin participarea la Maratonul de pictura. Acesta va avea loc toata ziua, pe cele trei mega panouri de pictura instalate in exterior.

Noutatea absoluta si punctul culminant al acestei editii il reprezinta prezentarea de moda. Incepand cu ora 17:30, vei asista la Prima prezentare de moda din Romania cu vestimentatie handmade, unde tineri designeri isi vor prezenta noile colectii vestimentare. Toata ziua va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri. Intrarea costa 10 lei, iar in acest pret este inclusa si o bautura.

Kihi-Kiha&Co - targ handmade pentru copii

Sambata, 10 octombrie, la Carturestiul din strada Arthur Verona, nr 13-15, are loc targul de articole handmade pentru copii. In cadrul evenimentului au loc ateliere si workshop-uri.

Targul reuneste artizani si creatori de moda care au pregatit hainute realizate manual, jocuri inedite, accesorii unicat, decoratiuni vesele pentru camera copiilor, prajituri de casa gustoase.

La editia din acest an se va prezenta si colectia toamna-iarna pentru copii, vor afea loc piese de teatru pentru copii si momente dulci cu vata de zahar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea