De prin lume adunate

#explore dance festival #timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti # festival dans

Recomandare de weekend: eXplore dance festival

Explore Dance Festival a ajuns deja la a 7-a editie, timp de-a lungul caruia o lista impresionanta de artisti au reusit sa exploreze Bucurestiul si publicul sau. Oportunitatea de a fi activ, de a-si asuma aceleasi riscuri ca si artistul sunt lucruri care ofera publicului o pozitie privilegiata la editia din acest an, lansata cu tema A-Dance.

Pana pe 21 octombrie, eXplore dance festival – Bucharest International Contemporary Dance & Performance Festival isi va incanta publicul cu un numar record de spectacole. Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale editiei, booty Looting, creat de catre Wim Vandekeybus/Ultima Vez, va fi prezentat in premiera in Romania, pentru publicul eXplore dance festival, in datele de 2, 3 si 4 octombrie, de la ora 20.00.

La editia din acest an nu trebuie sa ratezi spectacolele semnate de Jan Martens, Janez Jansa, Jeremy Wade si Eleanor Bauer, spectacolul de vertical dance semnat de Marianna Andrigo, precum si instalatiile semnate de Superamas si Dalija Acin Thelander, dar si multe alte exclusivitati.

De la aceasta editie nu lipsesc nici proiectiile de film, documentare si scurt-metraje si workshop-uri. Programul mai cuprinde conferinte, lecturi, si multe ateliere pentru artisti si tineri coregrafi.

Biletele vor fi puse in vanzare cu o ora inainte de inceperea spectacolelor. Biletele la eXplore dance festival costa 10 lei de spectacol si 15 lei pentru spectacolele dintr-o zi.

Explore Dance Festival va gazdui anul acesta, in perioada 11 - 14 octombrie, Platforma Romaneasca de Dans Contemporan si Performance 2012.

Filmele din programul eXplore dance festival:

21 septembrie, ora 21.00:


Vrrti
Sliced
Contact
Magma
Ellipse
Deep End Dance
The Palindromist
Falling
Irc Dans Movement
Manoeuvres
Jeu de societe
White Swan
In Dreams I Run Wild
Dance Engine

22 septembrie, ora 21.00:

Mirroring
Evolutie Van Sorten
Hypnagogia - The Borderland State
One False Move

Asadar, in acest weekend esti asteptat cu cateva spectacole interesante de dans, dar si filme pe masura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea