De prin lume adunate

#hobby #bicicleta #ciclism #ciclotura de toaman #recomandare de weekend

Recomandare de weekend: CicloTura de toamna

Daca stii sa mergi pe bicicleta , in week-endul acesta, in Bucuresti are loc CicloTura de toamna. Cicloteque invita toti biciclistii din capitala la o "ciclotura de toamna" pe strazile capitalei. Nu mai pierde vremea si prinde la pedale orasul.

Daca nu ti-ai facut niciun plan pentru aceasta sambata, atunci accepta invitatia celor de la Cicloteque. Ia bicicleta de coarne si du-te sambata, 17 octombrie, de la ora 11:15 dimineata sa dai o tura de toamna la pedale prin Bucuresti.

Punctul de plecare este din bulevardul Unirii, de pe malul Dambovitei, langa statia R.A.T.B.a autobuzului 123, iar traseul este Unirii - Alba Iulia - Magheru - Romana - Victoriei - Charles De Gaulle - Piata Presei si retur tot la Unirii.

Pentru ciclotura de toamna, centrul Cicloteque pune la dispozitie 50 de biciclete gratis pentru intreaga zi. Rezervari se pot face la adresa centru@cicloteque.ro sau direct la sediul Cicloteque, in curtea Universitatatii din Bucuresti din bulevardul Mihail Kogalniceanu.

Ciclotura de toamna sustine mersul pe bicicleta ca mijloc de deplasare alternativ in oras cu orice prilej si in orice anotimp . Si daca iti faci probleme din cauza vremii, afla ca aceasta va fi frumoasa, insorita si cu o temperatura maxima de 15 grade . Daca ciclotura de toamna iti va face pofta si de alte plimbari cu bicicleta, iata si harta traseelor ciclo.

Citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea