De prin lume adunate

#avion de lux # zbor avion #calatorie avion #pret #avion #business class

Rasfat la 10.000 de metri inaltime! In ce conditii poti zbura in aceasta vara

Luxul si opulenta s-au mutat la 10.000 de metri inaltime. Gigantii Airbus si Boeing au amenajat pe cateva rute cabine care par desprinse din filme SF. E drept, doar la business class, norocosii clienti se pot bucura de dormitoare luxoase, scaune cu vibromasaj, baruri si mese cu vesela Givenchy.

Patul generos, televizorul cu ecran mare si gustari pregatite de bucatari cu multe stele Michelin sunt cu siguranta chiar si pe gustul celui mai pretentios pasager. Iata, asadar, in ce conditii poti calatorii cu marile companii aeriene:

Emirates se lauda cu un somptuos bar pentru pasagerii care calatoresc la business class si cu un restaurant de 5 stele, unde feluri sofisticate de mancare sunt preparate de bucatari de talie internationala precum Nobu Matsuhisa, Tom Aikens, Vineet Bhatia and Ramzi Choueiri. Cel mai ieftin bilet pentru un zbor intre Auckland si Bristanne, doua orase din Australia, este de 635 de euro.

Sursa foto: irrawaddy.org

Compania aeriana Etihad, din Emiratele Arabe Unite, a prezentat recent o cabina ultra luxoasa, care are propria baie cu dus, cu dormitor cu un pat de doua persoane si cu un majordom mereu la dispozitie. Pretul unui bilet dus-intors pe ruta Abu Dhabi-Londra ajunge la 25.000 de dolari, insa se poate spune probabil ca face toti banii.

Sursa foto: businessinsider.com

Si Qatar Airways a prezentat de curand zona de lounge a aeronavei A380, cu candelabre aurite, flori prospete si bauturi fine. Cel mai ieftin zbor al companiei este pe ruta Doha-Riad, si care sare putin de 500 de dolari.

Sursa foto: businesstraveller.com

Nu numai companiile aeriene din Orientul Mijlociu s-au straduit sa transforme locurile de la clasa business. Cum oamenii de afaceri sunt mai tot timpul pe drumuri, si companiile aeriene din Noua Zeelanda si Singapore au inteles ca amenajarea clasei business este foarte importanta si nu s-au lasat mai prejos. Cu mese proiectate de celebrii designeri ai Casei Givenchy, cu canapele din piele care se transforma in pat, sau birouri luxoase, un zbor spre Europa este un adevarat rasfat la inaltime.

Sursa foto: wheresbrentbeen.files.wordpress.com

Compania Cathay Pacific din Hong Kong a amenajat locuri cu ecran LCD, cu scaune care se transforma in pat, iar pasagerii au in meniu caviar stropit cu de sampanie Krug Grand Cuvée. Un zbor intre Hong Kong si Taipei costa 550 de euro.

Sursa foto principala: anewlifewandering.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea