De prin lume adunate

#teatrul de opereta #ion dacian #Teatrul de Opereta din Bucuresti

Programul "Serilor Copiilor" in luna ianuarie la Teatrul de Opereta din Bucuresti

Teatrul National de Opereta " Ion Dacian " continua si in anul 2012 proiectul "Creste prin Arta!" si seria de activitati creative destinate copiilor.



Atelierele "Serile Copiilor" sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica. Stimuleaza creativitatea si increderea in sine a copiilor si ii incurajeaza sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.

In luna ianuarie copii sunt asteptati la urmatoarele ateliere:


Atelier de jocuri interactive


Atelierul are loc in zilele de 14 si 21 ianuarie, de la ora 19.00. Are ca scop cresterea capacitatii de comunicare si relationare, printr-o serie de jocuri interactive de socializare. Copiii isi vor dezvolta abilitatile personale, vor inventa povesti si vor juca in scenete felurite. Vor lua astfel un prim contact cu actoria si improvizatia.


Atelier de muzica traditionala


Atelierul are loc in zilele de 15 si 28 ianuarie, de la ora 19.00. Acest atelier urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti si le ofera celor mici o seara plina de povesti muzicale hazlii. Intr-o atmosfera plina de cantec si veselie, copiii vor primi o scurta prezentare a instrumentelor muzicale, pe care le vor putea incerca si cu ajutorul carora vor realiza o poveste muzicala.


Atelier de pictura si modelaj


Atelierul are loc in ziua de 22 ianuarie, de la ora 19 si urmareste sa le arate celor mici, prin joaca si improvizatie , doua fete complementare ale artei plastice: pictura si modelajul. Copiii vor explora lumea picturii, jucandu-se cu pensulele, culorile tempera, acuarelele, plastilina si pasta ceramica.


Atelier de dans clasic


Atelierul are loc in ziua de 29 ianuarie , de la ora 19.00. Insotiti de Iulian Radoi si Madalina Mechenici, balerini ai Teatrului National de Opereta, copiii vor invata principalii pasi de balet, pozitia de reverence, precum si elemente de ritmicitate.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol ale parintiilor si la atelier. Pretul unui bilet pentru copii este de 15 lei. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea