De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #evenimente bucuresti # program educational copii

Programe educationale pentru copii la Muzeul Antipa

Muzeul Natonal de Istorie Naturala "Grigore Antipa" lanseaza oferta educationala de vacanta pentru familiile cu copii. Parintilor care nu stiu ce sa faca cu copilasii lor cata vreme sunt plecati la serviciu, Muzeul Antipa le propune mai multe programe de educatie stiintifica, dezvoltarea creativitatii, imaginatiei, simtului artistic si a deprinderilor de comunicare si lucru in echipa.

Sunt asteptati toti copiii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani la programe personalizate pe categorii de varsta precum: scoala de Vara (module de zoologie si muzeologie pentru elevi), Corabia vacantei (program interdisciplinar de zoologie si arte plastice aplicate pentru elevi), Atelierele de Imaginatie Holly Moly (ateliere de creatie pentru prescolari si scolarii mici), Micii sanitari (ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru elevi).

Oferta de programe estivale se desfasoara in intervalul orar 9:00 - 18:00.

Scoala de vara organizata de catre Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" se afla la cea de a VI-a editie si este un program de vacanta cu activitati teoretice si practice avand ca subiect cunoasterea, prepararea si conservarea diferitelor grupe de animale dupa standardele specifice muzeelor de istorie naturala.

Proiectul isi propune implicarea elevilor cursanti in activitati de cunoastere a biodiversitatii si de ocrotire a mediului, prin insusirea si experimentarea practicilor utilizate de catre cercetatorii care profeseaza in domeniul stiintelor zoologice.

Perioada de desfasurare este 25 iunie - 31 august.

Programul atelierelor:

23 iulie - 3 august: Justitie si Lege, Investigatii Criminalistice, Modul de entomologie judiciara
6 august - 17 august: Microcosmos, poporul ierbii, Modul dedicat nevertebratelor din sol
20 august - 31 august: Herbar de Bucuresti, Modul de botanica

Taxe de participare sunt:

1 modul: 200 lei/persoana
participarea aceleiasi persoane la 2 dintre modulele scolii de vara: 350 lei
participarea aceleiasi persoane la 3 dintre modulele scolii de vara: 500 lei
participarea a doi frati la 1 modul: 350 lei
participarea a doi frati la 2 module: 700 lei.

Achitarea taxelor se va face in prima zi de curs. rupele de participanti, la fiecare modul in parte, cuprind intre 7 si 14 elevi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea