De prin lume adunate

#sibiu #weekend #targuri #evenimente #targ de craciun

Primul Targ de Craciun din tara se deschide in weekend la Sibiu!

In perioada 24 noiembrie - 26 decembrie, in Piata Mare din Sibiu se desfasoara Targul de Craciun. Spectacolul de deschidere are loc sambata, de la ora 19.00, si cuprinde un show de muzica si lumini.

In acest an, Piata Mare reuneste 65 de casute unde expozantii din toate colturile tarii vor aduce cadouri traditionale si bunatati specifice sarbatorilor de iarna.

In cadrul targului, vizitatorii care vor cauta cadoul perfect pentru cei dragi vor putea degusta si din frigaruile trase in ciocolata, clatitele cu fructe sau dulciurile unguresti.

Vizitatorii targului vor putea alege dintre mii de produse expuse, de la lumanari sculptate manual, globuri din fimo, accesorii si obiecte decorative din fier forjat, pana la blanuri, ceaiuri sau jucarii ecologice.

Din programul targului nu lipsesc concertele de colinde, spectacolele de folclor sau atelierele de creativitate pentru copii.

Atelierul lui Mos Craciun, amenajat in jurul bradului, este punctul de atractie pentru cei mici. Tot cei mici se vor bucura si de un carusel nou, fabricat special pentru acest targ.

Targul de Craciun va fi deschis zilnic, intre orele 10.00 si 21.00, iar intrarea este libera.


Sursa foto: www.evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea