De prin lume adunate

#stand up comedy #premiera stand-up #pablo francisco #stand-up romania

Premiera stand-up comedy: Pablo Francisco vine in Romania

Dupa succesul incontestabil inregistrat de primul show de stand-up comedy sustinut de celebrul actor britanic Eddie Izzard in luna aprilie a acestui an, Livehouse revine cu o noua premiera pentru amatorii genului, aducandu-l pentru prima data pe o scena din Romania pe Pablo Francisco, in cadrul “Live and Kickin’ Tour”. Show-ul va avea loc pe 4 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, si este organizat de Livehouse, acesta fiind totodata si primul spectacol sustinut vreodata de Pablo Francisco in Europa de Est.

Comic american de origine chiliana, Pablo Francisco este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up din lume, arsenalul de glume, sketch-uri, personaje pe care le aduce pe scena cu fiecare noua reprezentatie transformandu-l intr-un performer inegalabil. Primele sale show-uri de stand-up au aparut odata cu prezenta in cadrul programului Comedy Central Presents, in anul 2000. La inceputul carierei, in perioada 2001-2002 a fost in turneu alaturi de Carlos Mencia si Freddy Soto, turneu promovat sub numele de The Three Amigos, urmat de nenumarate aparitii TV in programe de specialitate sau emisiuni precum The Tonight Show with Jay Leno. Odata cu trecerea timpului, turneele sale au capatat o amploare tot mai mare, show-urile sale fiind tot mai cautate. In 2009 a sustinut un turneu european cu 9 reprezentatii sold-out, urmat de o alta serie de spectacole sustinute cu casa inschisa!

Pablo Francisco este recunoscut pentru usurinta cu care imita perfect personaje sau celebritati, repertoriul sau fiind cu adevarat impresionant: Jackie Chan, Aaron Neville, Arnold Schwarzenegger, Howard Stern, Casey Kasem, Keanu Reeves, Michael J. Fox, Jerry Springer, Don Lapre, Celine Dion, William Hung, Danny Glover, Chris Rock, Jimi Hendrix, Tony Montana, Stone Cold Steve Austin, Ozzy Osbourne, Ricky Martin, Dennis Hopper, George Clooney, Dennis Haysbert, Anthony Sullivan, Christopher Walken, Aladdin,  Kermit the Frog sau insusi Contele Dracula. Capacitatea de a se metamorfoza de la o secunda la alta in personaje de diferite nationalitati, staruri de cinema, vedete din muzica, prieteni sau rude, ramane unul dintre specificurile show-urilor sale, cauzand hohote de ras in randul miilor de fani pe care ii are in intreaga lume. “Este cel mai talentat artist de stand-up comedy al momentului!” declara Gene Lavanchy de la FOX – TV, Boston, umorul si spontaneitatea sketch-urilor sale transormandu-l totodata intr-unul dintre cei mai iubiti performeri la scara internationala. Fiind unul dintre cei mai urmariti artisti de stand-up comedy din mediul online cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube si mai mult de 130.000 de fani pe Facebook, cariera sa include zeci de reprezentatii in intreaga lume, dar si show-uri televizate ca They Put It Out There si Ouch! – productii ce raman si la momentul actual cele mai solicitate programe din grila Comedy Central.

Anul acesta, publicul roman va avea ocazia sa-l urmareasca pe Pablo Francisco pentru prima data live, pe o scena din Romania, pe 4 noiembrie, in cadrul unui eveniment organizat de Livehouse. Show-ul se va desfasura intergral in limba engleza. Biletele au preturi cuprinse intre 100 – 260 de lei, fiind disponibile deja pe www.myticket.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea