De prin lume adunate

#teatru #premiera #teatru masca

Premiera Cateva palme false, la Teatrul Masca

Joi, 27 ianuarie , Teatrul Masca te asteapta la premiera spectacolului Cateva palme false . Spectacolul este o neobisnuita poveste de iubire dintre un El si o Ea care se intalnesc intamplator si se iubesc timp de 20 de ani.

Paul Everac, autorul textului construieste o lume plina de neprevazut, in care nimic nu este ceea ce pare a fi. 

“Va invitam sa fiti martorii unei povesti tulburatoare de iubire ce aduce in prim plan trairile si intrebarile ce deriva din faptul ca ne indragostim si putem iubi ani la rand o fatada, o imagine construita de propria noastra imaginatie”, declara Mihai Malaimare , Directorul Teatrului Masca.

Spectacolul Cateva palme false face parte din proiectul Cuvinte si gesturi initiat la inceputul acestui an la Teatrul Masca, proiect in cadrul caruia urmeaza sa aiba loc mai multe premiere cu texte ale autorilor romani.

Premiera spectacolului "Cateva palme false" are loc joi, 27 ianuarie, cu incepere de la ora 20.30, la sala Jacques Lecoq a Teatrului Masca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea