De prin lume adunate

# institutul cervantes #spaniola #limbi straine #examen

Pregateste-te online pentru examenul de spaniola

Vreti sa studiati la universitati spaniole sau sa lucrati in Spania, ca medic, asistenta medicala, inginer? Atunci aveti nevoie de DELE (Diploma de Spaniola ca Limba Straina). Aceste diplome, eliberate de Ministerul Educatiei din Spania, reprezinta singurele titluri oficiale cu caracter international care acrediteaza cunostintele de limba spaniola .

In Romania si in Republica Moldova examenele pentru obtinerea diplomelor sunt organizate si coordonate de catre Instituto din Bucuresti. Daca nu puteti participa la cursurile de pregatire pentru examenele DELE cu prezenta, exista si posibilitatea sa va pregatiti intr-o forma autonoma.

Institutul Cervantes din Bucuresti ofera cursuri speciale pentru nivelurile B1 si B2, prin intermediul programului virtual Aula Virtuala de Spaniola (AVE) a Institutului Cervantes. Aceste cursuri contin 140 de activitati, ceea ce inseamna 15-20 ore de studiu autonom. De asemenea, se poate lucra cu modele de examen interactive, care includ exercitii pregatitoare, pe paginile Centrului Virtual Cervantes. Inscrierea se poate face oricind in timpul anului, iar taxa este de 30 de euro.
 

Cursul Ave la Institutul Cervantes
 

Este un curs online , cu acces din programul Aulei Virtuale de Spaniola (AVE). Este conceput ca un “antrenament” pentru cunoasterea mecanismului probelor de examen. Sunt tehnici de examen care valorifica intr-o forma eficienta si rentabila cunostintele dumneavoastra de spaniola.

Durata cursului este de 15 - 20 de ore de studiu autonom, care corespunde realizarii a aproximativ 140 de activitati.

Materialul didactic este organizat pentru ca voi sa puteti exersa toate activitatile specifice examenului: intelegere prin lectura, Exprimare orala, Gramatica si vocabular si Exprimare in scris. Include activitati multimedia, cu un design foarte didactic si concepute pentru munca individuala si autonoma, si contine inregistrari video cu interviuri de la proba orala a examenului DELE.

Urmatoarele date ale examenelor DELE sint 20 si 21 mai 2011, inscrierea fiind deschisa pana pe 15 aprilie. Pretul este intre 158 de lei (pentru nivelul A1) si 315 lei (nivel C2). Pentru mai multe informatii, accesati bucarest.cervantes.es sau diplomas.cervantes.es.
 

DELE pentru elevii din Romania 
 

In conformitate cu cele precizate in Acordul semnat intre din Bucuresti si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania, toti elevii din scolile si liceele din pot beneficia de o reducere de 30% din taxa de inscriere la examenele pentru obtinerea Diplomelor de Spaniola ca Limba Straina (DELE), in oricare dintre Centrele de invatamant mentionate.

In plus, un alt avantaj il constituie echivalarea examenului de limba straina de la Bacalaureat cu aceasta Diploma, cu conditia ca nivelul minim obtinut sa fie B1 (Initial).

Documentele necesare pentru inscriere sunt urmatoarele:

  • Formular de inscriere completat corespunzator
  • B.I./C.I./Pasaport/ Certificat de nastere  
  • Carnet de elev - pentru a beneficia de reducerea taxei cu 30% 
  • Plata taxei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea