De prin lume adunate

#evenimente #teatru #atelier #copii #povesti

Povesti cu sunete si aripi la Teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga organizeaza in perioada 28-29 aprilie atelierul de creatie pentru copii, Povesti cu sunete si aripi. Fiecare sunet emis de noi este compus din vibratia anumitor parti din trup, nu numai din cea a corzilor vocale, iar cea mai mica miscare a noastra este o rostire invizibila.

Cand un copil descopera cum alaturarea unor sunete da nastere unor personaje, cunostintele sale se extind, iar emotionalitatea castiga noi fete, evaluand intr-o noua lumina calitatiile altor persoane, universul exterior.

Povesti cu sunete si aripi isi propune sa ofere copiilor un cadru adecvat si creativ pentru a explora lumea sunetelor si a ritmurilor, de a le descoperi, redescoperi si inventa prin intermediul exercitiilor teatrale, de miscare corporala, tehnicilor de euritmie si a jocurilor - povesti.

Atelierul va fi sustinut de Diana Vladu, actrita a companiei de teatru passe partout dp din Bucuresti. Atelierul se desfasoara in cadrul proiectului european multi-anual "Small Size, big citizens", finantat de Uniunea Europeana prin programul Cultura, al carui scop principal este promovarea importantei Educatiei Timpurii prin mijloacele artei teatrale, in cadrul caruia Teatrul Ion Creanga este implicat in calitate de coorganizator, alaturi de 11 institutii culturale si de Artele Spectacolului din Europa..

Atelierul se desfasoara pe bulevardul Gheorghe Magheru nr 27, iar taxa de participare este de 80 de lei. Mai multe informatii despre inscrieri obtineti la numarul de telefon 021.317.11.69.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea