De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti #poiana urbana

Poiana Urbana in Centrul Vechi al Bucurestiului

Bucurestiul are un nou centru al distractiei. Concerte, piese de teatru, spectacole de mima si magie te asteapta in fiecare zi, in Poiana Urbana.

Poiana Urbana ofera o noua experienta pentru cei care aleg sa-si petreaca timpul liber in Centrul Istoric. Spectacolele se vor intinde pe toata durata verii, pana la finalul lunii septembrie, si se adreseaza tuturor, de la cei mici, pana la tineri si adulti.

Programul oferit de Poiana Urbana este unul foarte variat. Zilele de luni vor fi mai melodice datorita acordurilor studentilor de la Scoala de Arte, serile de marti sunt rezervate filmului romanesc, miercuri va fi completat de magie, stand-up comedy si moda, in timp ce zilele de joi vor incepe in pasi de dans pentru a lasa loc in weekend teatrului si concertelor.

Weekenduri toride in Centrul Vechi

In aceste zile toride de vara, langa Hanul Manuc se intinde "poiana urbana', unde atat cei mari cat si cei mici au acces liber la spectacole de teatru, step, pantomima si de cabaret, concerte live, evenimente sportive si expozitii in aer liber, filme romanesti, numere de magie.

Saptamana aceasta poti urmari gratuit productii internationale si romanesti cu ajutorul celor de la Caravana Metropolis care vor proiecta in Piata Sfantul Anton pana duminica, incepand cu ora 21.30, filme precum: "Izvorul Femeilor", "Zarafa" sau "Perfect Sense".

Pentru saptamana 31 iulie - 5 august, organizatorii din poiana au pregatit mai multe surprize si o atmosfera mai dinamica. Se vor difuza probe de la jocurile olimpice, vei putea asista la un concert de jazz sau vei putea participa la un atelier de tobe africane.

Spre finalul saptamanii, atmosfera devine fierbinte cu spectacol de magie, concurs de barmani si spectacol de cabaret.

Caravana Metropolis cu filme in aer liber

Filme precum "Izvorul femeilor sau "Baiatul cu bicicleta" vor fi proiectate gratuit in sapte orase din tara. Caravana Metropolis aduce in Romania un concept popular peste hotare, filmul in aer liber, impreuna cu cel mai mare ecran gonflabil din Romania, care are puterea de a reinventa imaginatia.

Primul sezon al cinematografului in aer liber este cuprins intre 10 iulie si 16 septembrie 2012. Sase zile din sapte, de marti pana duminica, de la ora 21.30, doritorii vor avea posibilitatea sa participe la proiectiile de film care vor avea loc in piete centrale si parcuri din orasele Brasov, Constanta, Timisoara, Cluj, Iasi si Craiova.

Programul "Cinema in aer liber" este o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor. Evenimentul are ca obiectiv atragerea atentiei publicului larg asupra celei de-a saptea arte, savurate de aceasta data intr-un mediu diferit.

Filmele selectate, productii internationale si romanesti, impaca toate gusturile, atat pe ale cinefililor, cat si pe ale amatorilor de distractie si relaxare intr-un spatiu deschis. Publicul se va putea bucura alaturi de prieteni si familie de filme apreciate la festivaluri internationale de film si de presa internationala de specialitate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea