De prin lume adunate

#restaurant #trattoria #pizzerie #bucuresti

Pizzerii in Bucuresti

Cu blat pufos, crocant sau cu umplutura de branza, in diverse combinatii, cu fructe de mare, somon sau cascaval, pizza este unul dintre preparatele preferate de romani. In Bucuresti, oferta pizzeriilor este foarte variata. Fie ca isi in oras cu prietenii, fie vrei sa iti petreci seara acasa cu persoana draga, o pizza este intotdeauna una dintre mancarurile care aduce buna dispozitie. De asemenea, multe dintre pizzeriile din Bucuresti fac si livrari la domiciliu.
 

Pizza cu blat umplut cu branza la Pizza Hut
 

Pizza Hut este genul de restaurant unde vii sa mananci alaturi de familie, prieteni sau persoana iubita. Este un loc in care primeaza mancarea si in special sortimentele de pizza. Atmosfera din acest restaurant este primitoare, linistita, potrivita pentru orice tip de intalnire. Pe langa o varietate larga de pizza, in meniul de la Pizza Hut vei mai gasi si antreuri, salate, paste si deserturi.

La capitolul pizza, in acest restaurant gasesti mai multe sortimente. Astfel poti alege dintre mai multe variante de blat: clasic, pufos, subtire, cu marginea infasurata pe un inel de branza si aromata cu usturoi sau cu marginea umpluta cu branza mozzarella, taiata in 24 bucatele detasabile, asezonate cu usturoi. La Pizza Hut iti poti personaliza singur pizza, insa poti comanda si cateva sortimente predefinite.

Sortimentele de pizza pe care le poti gasi la Pizza Hut sunt europeana, vegetariana, muschete, rodeo, carbonara, hawaiana, baltica, suprema, quatro formaggi sau taraneasca.

Pretul unei pizza variaza in fuctie de sortimentul ales si marime. Astfel pizza pentru o persoana este intre 14, 50 si 18, 50, pentru 2 persoane intre 26,90 si 35,90, iar pentru 3 persoane intre 32,90 si 39,90.

In Bucuresti exista mai multe restaurante Pizza Hut, atat in mall-uri cat si in centrul orasului.
 

Pizza pentru toti la Buongiorno
 

Restaurantul Buongiorno este un restaurant italienesc deschis intr-o cladire frumoasa si impunatoare de pe bulevardul Lascar Catargiu. Acest restaurant serveste preparate italiene, intr-o ambianata rafinata, atat in interior, cat si pe terasa deschisa de primavara pana toamna. In meniul de la Buongiorno vei gasi pizza, paste, supe si creme, salate, lasagna, gustari, orez, preparate la gratar, mancare gatita, garnituri, deserturi si bauturi. La Buongiorno vei gasi mai multe tipuri de pizza, la pretul de 26 de lei.

Restaurantul se afla pe Bulevardul Lascar Catargiu, la numarul 56, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 021.317.43.63.
 

Pizza traditionala la cuptorul cu lemne
 

Cuptorul cu lemne din capitala este un restaurant unde vei gasi in meniu numeroase preparate. Astfel, la Cuptorul cu lemne poti incerca paste, salate, supe, preparate din carne si deserturi. Punctul forte al acestui restaurant este insa pizza. La Cuptorul cu lemne poti incerca pizza shaorma, cu anchois, cu fructe de mare, cu somon, vegetariana si multe alte sortimente de pizza proaspat scoasa din cuptor. Pretul pentru pizza variaza intre 11,90 si 19,90 lei.

Restaurantul Cuptorul cu lemne se afla pe bulevardul Pache Protopopescu, la numarul 63. Rezervari se pot face la numarul de telefon 021.252.24.14.
 

Pizza speciala si gustoasa la Azzuro
 

Restaurantul Azzuro este un loc potrivit atunci cand vrei sa iei masa alaturi de prieteni. Restaurantul este frumos decorat, iar atmosfera este calda si primitoare. Azzuro este un restaurant cu specific italienesc, insa in meniu vei gasi si preparate traditionale romanesti. In meniul de la Azzuro vei gasi paste, gustari, preparate din carne de pui, porc, vita sau peste, ciorbe, salatate si deserturi. Pe langa aceste preparate, la Azzuro poti comanda si numeroase sortimente de pizza.

Poti alege astfel dintre pizza Azzuro, calabrese, nepoletana, prosciutto si gorgonzolla, bounty, speciala, Hawai, romana, capriciosa, quatro stagioni, calzone, diavolo si multe alte sortimente. Pretul pentru o pizza variaza intre 15, 90 si 25,80 de lei.

Restaurantul Azzuro se afla pe bulevardul Drumul Taberei, la numarul 122. Rezervari se pot face la numarul 021.411.70.66.
 

Alte locuri in care poti manca pizza
 

In Bucuresti mai poti manca pizza si la Interbelicco, New York Pizza, Trattoria Di Venezia, La Piazzetta, dar si in restaurantele cu specific italienesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea