De prin lume adunate

#activitati de paste #pastele #paste #bucuresti

Petreci Pastele in Bucuresti? Iata unde poti iesi la o plimbare in aer liber

Vremea calda si natura care revine la viata te imbie sa iesi tot mai mult din casa. Iar cum de Paste beneficiem de o zi libera in plus, poti profita din plin pentru a petrece mai mult timp in aer liber. Iata ce poti face in Bucuresti in timpul Sarbatorilor Pascale.

Picnic in parc

Daca vrei sa iesi la un picnic alaturi de prieteni ori familie nu trebuie sa parasesti Bucurestiul. In parcuri exista o multime de locuri amenajare pentru aceasta activitate. Daca vrei sa vii cu mancare gatita de acasa poti opta pentru parcurile Herastrau sau IOR. In schimb, daca vrei sa faci un gratar, gasesti locuri special amenajate in parcul Tineretului.

Un loc perfect pentru a iesi la iarba verde sunt si padurile de langa Bucuresti precum: Bragadiru, Buftea, Snagov, Baneasa, Mogosoaia sau Cernica.

Vizita la Ferma Animalelor

Locul ideal pentru intreaga familie este Ferma Animalelor. In vreme ce copiii au ocazia sa vada o multime de animale domestice si chiar sa le hraneasca, adultii se pot bucura de un picnic in mijlocul naturii. In plus, aici gasesti locuri special amenajate pentru a face un gratar si te poti relaxa in voie alaturi de cei dragi.

Trebuie sa stii insa ca ferma este inchisa duminica, insa sambata este deschisa in intervalul orar 0:00 – 13:00, iar luni intre 9:00 – 18:30. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 12 lei pentru adulti. Copii sub doi ani si persoanele cu dizabilitati au acces gratuit.

Plimbare in Gradina Botanica

Daca te numeri printre pasionatii de natura, atunci nu trebuie sa ratezi o vizita la Gradina Botanica. Aici poti admira si fotografia peste 10.000 specii de plante.

Gradina poate fi vizitata zilnic intre orele 08:00 – 18:00, Muzeul Botanic – marti, joi, sambata si duminica intre orele 09:00 – 13:00. Tarifele de acces sunt pentru spatiile exteriore 5 lei - adulti - si 2 lei - copii, studenti, pensionari. La Muzeul Botanic biletul costa 2 lei pentru adulti si 1 leu pentru copii, studenti si pensionari. Prescolarii si veteranii de razboi au acces gratuit.

Petrece timp in compania animalelor la Gradina Zoologica

O vizita la Gradina Zoologica este o varianta perfecta pentru intreaga familie, iar copii se vor bucura sa vada o multime de animale salbatice, pe care, pana acum le-au admirat doar la televizor. Gradina Zoologica este deschisa zilnic intre orele 9-17, pretul unui bilet pentru adulti fiind de 13 lei, iar pentru studenti si elevi de 6,5 lei.

Tu ce planuri ai pentru acest weekend?

Sursa foto: seniorservicesmidland.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea