De prin lume adunate

#petrecere #sfantul valentin #valentine's day #cocktail #sampanie #muzica #concert

Petreceri de Valentine’s Day

Valentine’s Day este inca o ocazie pentru romani de a petrece. Si anul acesta oferta este mare si fiecare club a pregatit ceva special pentru aceasta zi. Muzica buna, veselie, bauturi speciale, inimioare rosii, ciocolata si sampanie, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele unei petreceri reusite de ziua indragostitilor.

Iata mai jos cateva dintre cele mai interesante petreceri:

Valentine's Day pentru cei singuri
Bal mascat de Sfantul Valentin
Valentine's Day in Amsterdam Grand Cafe
Kinky Valentine's Day
Hard Rock Valentine
Alege bratara… de Valentine's Day
Valentine Senzual in Twice
Happy Valentine's Day la XO Cafe

& More

Valentine's Day pentru cei singuri

Daca esti singur si nu ai pe cineva special cu care sa petreci aceasta zi, Papu Club te invita la Petrecerea celor singuri de ziua indragostitilor. Petrecerea este una speciala. Se iau douazeci de femei, douazeci de barbati, se agita bine cu un cocktail special si se arunca pe ringul de dans. Si ca sa sparga gheata, organizatorii au creat un joc special: dating. In acest fel, vei avea ocazia sa cunosti mai mult de douazeci de persoane singure in mai putin de o ora. Ca sa participi la Speed Dating, trebuie sa te inscrii la intrarea in club, in seara evenimentului. Vei primi un ecuson cu numele tau, un pix si un cartonas. Femeile vor sta jos, in timp ce barbatii se vor roti la fiecare 3 minute.

Asadar, daca vrei sa cunosti oameni noi, dar sa te si distrezi in acelasi timp, fa-ti din timp o rezervare la Papu Club, de pe strada Stefan Mihaileanu, nr 21, la numarul de telefon 0731 359 835. Pretul de intrare la petrecere este de 30 de lei si are inclus un cocktail.

Bal mascat de sfantul valentin

La Ramayana Cafe de Valentine's Day este bal mascat. La petrecere esti asteptat impreuna cu jumatatea sa luati infatisarea unui cublu celebru. De la Adam si Eva, personaje istorice, regi si pana la artisti, aveti la dispozitie numeroase exemple de cupluri celebre carora le puteti da viata la petrecerea de la Ramayana Cafe. Daca esti singur, exista solutia si pentru tine. Poti intruchipa jumatatea unui cuplu fara noroc. Ii poti da astfel viata lui Othello sau doamnei Bovary. Tot in Ramayana, de Sfantul Valentin tu si jumatatea ta puteti obtine certificate de casatorie pentru o zi.

Petrecerea din Ramayana Cafe incepe la ora 21.00. Intrarea este de 15 lei si pentru fiecare cocktail, primiti unul gratuit.

Valentine’s Day in Amsterdam Grand Cafe

Amsterdam Grand Cafe de pe strada Covaci, din centrul istoric al Bucurestiului va invita sa sarbatoriti ziua indragostitilor intr-o atmosfera romantica si senzuala. Muzica live, flori, sampanie si multe alte surprize, sunt doar cateva dintre indiciile pe care cei de la Amsterdam ni le dau pentru o seara a indragostitilor reusita. In plus, garanteaza si o petrecere de neuitat, care va dura pana in zori.

Kinky Valentine's Day

In The Corner Club, de ziua indragostitilor ai parte de o atmosfera incendiara. Responsabila pentru aceasta seara va fi trupa de travesti “Las Troyas”. Va veti intalni cu Liza Minnelli, Gloria Gaynor, Kylie Minogue si multe alte dive ale muzicii internationale. Petrecerea incepe de la ora 22.00, iar clubul se gaseste pe Strada Visarion, in zona Piata Romana. Intrarea este 20 de lei.

Hard Rock Valentine

Hard Rock Cafe te invita la petrecerea de Valentine’s Day. Fie ca esti implicat intr-o relatie de cand te stii, fie ca esti in permanenta cautare de Valentine tinere si frumoase, la Hard Rock este locul unde distractia este la ea acasa. In program vei avea muzica de calitate, bautura cat cuprinde si un concert Publika. Daca esti indeajuns de curajos incat sa ii declari iubire nemuritoare partenerului, Hard Rock Cafe are in desaga numeroase premii. Intrarea la eveniment este de 25 de lei.

Alege bratara… de Valentine's Day

Esti indragostit? Alege bratara rosie. Cauti dragostea? Alege bratara verde. Cam asa suna invitatia celor de la Tonka Soul Cafe . Pe 14 februarie, de la ora 22.00 ai acces la o petrecere de zile mari, unde iti poti gasi perechea. Pe langa aceasta promisiune, Tonka iti ofera si un cocktail special “Valentine’s” daca esti fata. Intrarea este 20 de lei pentru baieti si 10 lei pentru fete, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0723 448 080.

Valentine Senzual in Twice

In clubul Twice, de ziua indragostitilor distractia este garantata. Pe langa muzica si cocktailuri ametitoare, vei avea parte si de un show cu trupa Senzual. Si ca totul sa fie ca la carte, Twice pune la bataie premii atragatoare: o noapte la Rin Grand Hotel, o cina romantica in Restaurantul "La Boema", un voucher in valoare de 100 Ron la un salon de infrumusetare si multe altele.

Happy Valentine's Day la XO Cafe

XO Piano Cafe este unul dintre cele mai rafinate localuri din Bucuresti. Deschis ca un jazz caffe, atrage prin stil, intimitate si bauturi fine. Muzica live este la ea acasa, iar pianul este membrul de onoare. De Valentine’s Day, Xo Piano Cafe a pregatit o atmosfera romantica si senzuala pe acorduri fin de jazz. Cea care va va incanta auzul va fi Ozana Barabancea. Intrarea la eveniment este 30 de lei.

& More

 

Petreceri de Valentine’s Day vor fi organizate si in Opium Studio, unde va incepe de la ora 21.00. In Club Violette, Jo.E, Miss I si Kosta dau startul unei petreceri pana in zori. Intrarea este 20 de lei. Club Gossip a pregatit si el o petrecere pentru cei indragostiti. Adrian Eftimie, Rosario Internullo si Raoul Russu vor incinge atmosfera in Kristal Glam Club, in editia de acest an a DJ’s love Nights.

De Valentine's Day mai citeste si:

Valentine’s Day de lux

Evenimente de Sfantul Valentin

Carti cu dragoste de Sfantul Valentin

Cele mai frumoase romane de dragoste

Legende de adormit indragostitii: Sfantul Valentin si Dragobetele

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea