De prin lume adunate

#petreceri #revelion #revelion 2013 #petreceri revelion

Oferte de Revelion in Bucuresti

Revelionul 2013 se apropie cu pasi repezi, iar cluburile, barurile si restaurantele au inceput deja sa anunte ofertele pentru petrecerile organizate in noaptea dintre ani. In Bucuresti, preturile la petrecerile de Revelion incep de la 70 de lei si pot ajunge in unele cazuri si la 800 de lei. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte.

In club Fabrica, tariful perceput este de 180 de lei. La aperitiv ai parte de bruschete asortate (somon, mozarella, pasta de masline, rosii prosciuto). Nu lipsesc pestele si nici preparatele la gratar (pui, vita, porc). Din partea casei se ofera atat sampanie, cat si vin alb si rosu.

O alternativa la petrecerea din Fabrica este Revelionul organizat in Fire Club, unul dintre cele mai indragite cluburi din centrul Bucurestiului. Ai la dispozitie doua variante: cea cu loc (250 de lei), respectiv cea fara loc. Se asigura bufet suedez si open bar.

Un Revelion incendiar se anunta si in El Grande Comandante. Organizatorii au pus la vanzare trei tipuri de bilete: 150 lei (tarif fara rezervare masa), 200 lei (tarif valabil pentru grupuri de minimum 5-6 persoane pe masa), 250 lei (VIP). Pe lista cu bunatati pregatite de gazde gasim numeroase aperitive apetisante, sampanie, prajituri si diferite tipuri de fursecuri.


Revelion cu dress-cod in Expirat

Expirat propune "Revelion 2013 - The Expendables". Dupa cum sugereaza si titlul, imprumutat dintr-un popular film de actiune, este vorba despre o petrecere tematica in care toata lumea se va imbraca in eroi si super-eroi. Pretul unui bilet este de 180 lei (cu loc rezervat la masa), respectiv 130 lei (fara loc rezervat la masa).


Muzica live si multa voie buna in Metropolitan Club

Metropolitan Club & Events promite "cea mai tare petrecere de Revelion din Capitala". Sub egida "Eyes Wide Shut - New Year's Eve Party" vei avea parte de dans si multa muzica live asigurata de Daniel Lazar Band si Lora. Accesul se face pe baza de invitatie, iar pretul meniului este de 89 de euro pe persoana.

La Historia de Sudamerica te intampina cu o petrecere cu dansuri si muzica sudamericana, multe surprize culinare si tombola. La cerere, se poate amenaja un loc special pentru copii. Pentru meniul festiv se percepe o taxa de 380 de lei, in timp ce meniul cu bufet suedez costa 300 de lei.

Sursa foto: thedailygreen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea