De prin lume adunate

#craciun #sarbatori #christmas #petrecere de craciun #distractie #party

Petreceri de Craciun

Craciunite, muzica buna, cozonaci, vin fiert si multe suprize sunt ingredientele unei petreceri de Craciun. Cluburile din Bucuresti organizeaza si in acest an petreceri de neuitat pentru cei care isi doresc un Craciun departe de sarmale.

Ajunul WeDance in Cabaret Floreasca

In noaptea in care mosul imparte cadouri tuturor, Cabaret Floreasca te invita sa evadezi din lumea colindelor si sa te distrezi cu Raresh & Praslea, El Cezere & Miss I si Alexandru & Sebu. De la petrecere nu vor lipsi cozonacii si vinul fiert cu scortisoara. Cabaret Floreasca se afla pe strada Glodeni, la numarul 3.

Vine Mosu' in Roadhouse

Clubul Roadhouse din Bucuresti te asteapta sa te distrezi in noatea de ajun, cu tuica si "porcarii" din partea casei, colinde si rock'n roll, dans si voie buna pana in zori. Petrecerea incepe pe 24 decembrie, de la ora 19:00.

Funky christmas Eve in Club Expirat din Bucuresti

Pe 24 decembrie, de la ora 22:00, in Club Expirat din Bucuresti este Funky Christmas Eve, cu Bully & Borak. Petrecerea incepe la ora 22:00 si organizatorii au pregatit o multime de surprize pentru petrecareti.

Beat Messin’ in Ajunul Craciunului in Suburbia

In Ajunul Craciunului, Club Suburbia iti propune o alternare de stiluri electronice unite sub conceptul Beat Messin’. Danillah, Cipi604, NeneaDan, Loco, ZERO si Andimalic sunt responsabili cu muzica buna si distractia. Intrarea este 15 lei, iar linistea va fi inlocuita de frecvente electrice in Suburbia incepand cu orele 21:00.

Merry Christmas

TOT in Suburbia, petrecera continua si pe 25 si 26 decembrie. craciunul in Suburbia il vei petrece alaturi de Andreea, pe ritmuri alternative. Intrarea este libera si vinul fiert aburind. Sambata DJ Victor revine la pupitru dupa o lunga absenta. Suntem curiosi sa vedem ce surprize ne-a pregatit. Intrarea este 5 lei.

Christmas Party in Club Maya

Magia Craciunului ne va fermeca intr-un Christmas Party extraordinar: Craciunite, brazi impodobiti, atmosfera de poveste, muzica pe toate gusturile, shot-uri si cozonaci din partea casei. Ofertele exceptionale la sticlele de whiskey, DJ, distractia garantata si multa voie buna transforma acest Ajun intr-o poveste de neuitat. Petrecera incepe pe 25 decembrie de la ora 22:00 si se termina pe 27 decembrie.

Christmas Party la Daimon Sport Club

aca vrei sa primesti cel mai frumos cadou de Craciun nu rata petrecerea din Daimon. Sarbatoritii primesc sampanie din partea casei, iar oferta de bar este speciala. La platane DJ Nino iar in ring craciunitele sexi care ti-au pregatit multe surprize. Intrarea este libera. Petrecerea incepe pe 26 decembrie, de la ora 22:00.

Metal Christmas Party in Club Fire

Sambata, 26 decembrie, va avea loc ultima petrecere rock a anului in clubul FIRE. Metal Christmas Party cu Lenti Chiriac va incepe la ora 22:00 si va tine pana la ora 5:00 dimineata. Intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea