De prin lume adunate

#vampiri #party #halloween

Petrecere cu vampiri

Halloween-ul este una dintre cele mai vechi sarbatori. Originile sale dateaza de acum mii de ani. Astazi sarbatoarea este celebrata in numeroase locuri de pe glob. Halloween-ul se sarbatoreste in noaptea de 31 octombrie. Activitatile specifice acestei sarbatori includ colindul copiilor, focurile in aer liber, balurile mascate, vizitarea caselor bantuite, vizionarea filmelor de groaza si nu in ultimul rand petrecerile tematice.

Sarbatoarea de Halloween a devenit, in ultimii ani, tot mai cunoscuta  si in Romania, iar romanii, mari amatori de de petreceri si distractie, au adoptat imediat si sarbatoarea vampirilor. In noaptea in care spiritele iau legatura cu oamenii, bucurestenii pot merge la petrecerile pe care cluburile le-au organizat pentru ei.

Oferta nu este deloc de neglijat, daca ne gandim ca majoritatea cluburilor au organizat cate o petrecere dedicata acestei sarbatori. Singurul lucru dificil va fi alegerea clubului potrivit pentru aceasta seara. Ma jos va vom prezenta cateva dintre optiunile pe care le aveti pentru petrecerea acestei nopti.

Haine si bauturi vintage

Inainte insa de a va pune jobenul si dintii de vampir pentru o petrecere “sangeroasa”, e bine  sa treceti intai pe la Halloween Vintage Fair, din Suburbia, pentru o costumatie “nou-nouta”. Chiar daca nu veti fi vampirul numarul unu, cu siguranta veti fi deosebit. Hainele si toate accesoriile sunt realizate manual. Din partea casei veti primi ceai, fructe, prajituri si un cocktail special, Halloween Bloody Shot.

In clubul 100 Crossroads, de pe Calea Mosilor, organizatorii propun o petrecere incitanta. De la ora 21.00, Halloween Costume Party isi asteapta petrecaretii costumati si mascati pentru o noapte de dans. Cel mai tare costum va fi  premiat.  Intrarea la petrecere este libera. Tot pe Calea Mosilor, in Clubul avast, avem parte de Halloween Pirate Party. Muzica rock va fi la ea acasa, iar costumele obligatorii vor aduce mai aproape spiritele. Intr-un club imaginat ca o cala de corabie intoarsa invers, cu hublouri si steaguri de pirat, vitralii ce infatiseaza harti maritime medievale petrecaretul va fi “readus” intr-o atmosfera tipic vamaiota.

In clubul Fabrica, din zona Unirii, vom avea parte de un week-end intreg dedicat Halloween-ului. Vineri, 31 octombrie, si sambata, 1 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00, Mighty Boogie, Injektah si Zuza Boyz, acompaniati de efectele vizuale semnate de CR!D, va vor da idei dintre cele mai necurate. Intrarea este 15 lei.

Adeptii unei petreceri care se intinde pe doua zile sunt si cei de la Pat Lounge.  Pe 30 si 31 octombrie, 2 Crazy Bastrads si Miss DJ B. Enzol din Los Angeles va asteapta in Pat.

Dati frau liber imaginatiei

Let Us Halloween You! este motto-ul celor de la Kristal Glam Club. Ei vor fi ajutati de DJ-ii Rosario Internullo , Kool si Marco Briguglia. Vineri, 31 octombrie, Kristal Glam Club reinvie spiritul clubului Colours cu o petrecere inedita. Club Kristal va fi mascat si vrea sa va mascati si voi. Muzica va rasuna puternic si va va tine "in priza" toata noaptea. Intrarea este libera pana la ora 00.00 si 30 lei dupa aceasta ora.

Hellowgrohoinkin Party in Live Metal Club este o petrecere altfel.  Cand toata lumea sarbatoreste Halloweenul, organizatorii au inventat o noua sarbatoare doar pentru rockeri, adica o petrecere unde toata lumea e costumata in rockeri. Cei costumati ca de ocazie pot castiga admiratia tuturor. Vrajitoarelesi insotitorii lor au intrarea libera.

Vineri, 31 octombrie, incepand cu ora 21.00, la Ramayana Cafe va avea loc primul bal mascat din seria de baluri marca Ramayana. Costumatia este obligatorie, iar imaginatia dumneavoastra se poate opri asupra oricarei epoci. Fie ca alegeti perioada Victoriana, evul mediu sau ordinul de cavaleri Jedi, portile Ramayana va sunt deschise, tot ce trebuie sa faceti este sa pasiti. Tot in aceasta seara veti avea parte si de un concert de gypsy jazz al celor de la Hot Club de Bucharest. Intrarea este 45 lei si include bufet si un cocktail.

Acestea sunt doar cateva din petrecerile organizate de cluburile din Bucuresti. Nelipsite de pe lista petrecerilor de Halloween sunt si Club A, Twice sau Bamboo. Aceste cluburi au pregatit numeroase surprize pentru petrecareti. De asemenea costumatia este obligatorie la toate petrecerile dedicate sarbatoririi vampirilor.

Daca stiti si de alte petreceri pe care noi le-am omis, nu le tineti pentru voi si impartasiti-le. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea