De prin lume adunate

#pescuit #pescuit bucuresti # balta pescuit #balti pentru pescuit

Pescuit in apropierea Bucurestiului

In jurul Bucurestiului exista numeroase balti unde poti merge la pescuit. Pe multe dintre aceste balti pescuitul este permis si noaptea, accesul fiind de cele mai multe ori gratuit. Daca vrei sa petreci cateva momente de relaxare, alaturi de prieteni, poti merge la pescuit. Te vei odihni, iar la sfarsitul zilei vei merge acasa cu o cateva kilograme de peste proaspat.
 

Balta Afumati 2


Balta se afla in localitatea Afumati. Aici se ajunge de pe soseaua Bucuresti - Urziceni. Pescuitul este permis tot timpul anului, iar cantitatea de peste pe care o poti retine este de 5 kg. Nu se poate pescui pe timpul noptii. Balta este populata cu ten, caras, stiuca si crap .
 

Balta Buturugeni - Magura


Se afla in Comuna Buturugeni. Cel mai usor se ajunge prin comuna Mihailesti, apoi prin Malul Spart. In Buturugeni se merge pe a patra strada la dreapta.
 

Balta Tancabesti


Se intinde pe o suprafata de peste 100 de hectare si este impartita in doua bazine, unul pentru amatori si altul pentru profesionisti. Balta se afla in localitatea Tancabesti, iar aici se ajunge de pe drumul Bucuresti - Ploiesti. Balta este populata cu crap, caras, cten, rosioara, salau, stiuca si somn.
 

Balta Peris


Se afla in comuna cu acelasi nume din judetul Ilfov. Pentru a ajunge la aceasta balta mergi pe DN1 pana la Peris unde se face la stanga pana in apropiere de gara. Acole se merge pe drumul din stanga pana se ajunge la balta. Aceasta are o adancime de 3 metri, iar pestii pe care ii vei gasi aici sunt crap, ten, caras si salau.
 

Balta Fundulea


Se afla la 30 de kilometri de capitala. Din orasul Fundulea se merge spre Gostile. De aici se vede balta, care a fost deschisa anul acesta. In februarie, balta a fost repopulata cu crapi si carasi.
 

Balta Moara Vlasiei 2


Se afla la iesierea din Bucuresti spre comuna Dascalul, la 30 de kilometri de capitala. Balta este populata cu crap, cten, caras, lin, somn si stiuca. Pescuitul incepe la ora 6.00 si se termina la ora 18.00 si este permis tot timpul anului.
 

Balta Movilita


Se afla pe DN2, intre Bucuresti si Urziceni, la 35 de km de Bucuresti. Dupa indicatorul care anunta apropierea baltii se face stanga de pe DN2 si se merge pe drumul pietruit pana se ajunge la un dig cu mai multe bazine, care sunt de fapt batile. Acestea se intind pe cateva hectare si au o adancime de 2-3 metri.
 

Balta Floarea Popestiului


Balta Floarea Popestilor are o suprafata de 5 ha, adancime medie 4.5 m, fundul nu prezinta agatatura. In prezent populatia baltii o reprezinta exclusiv crapul. Pescuitul se face intre orele 6 - 18. Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit de o persoana, restul persoanelor care-l vor insoti, vor plati o taxa de agrement de 10 lei.
 

Balta Dragoesti


Balta Dragoesti se afla in Dragoesti, judetul Ialomita. In aceasta balta se poate pescui crap cten, caras, salau, stiuca, biban. Este permis si pescuitul nocturn. Taxa de pescuit pe balta este de 50 - 70 lei pentru 12 ore.
 

Balta Vulpoi


Balta Vulpoi se afla in comuna Dragoesti, judetul Ialomita. Balta este populata cu crap, cteno, caras, sanger, novac, biban. Se pot retine maxim 10 kg de peste, iar crapul mai mic de 1 kg se elibereaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea